bi kaybolup bi gelen arkadaslarim karanlikta

Shade.Anqer

Kayıtlı Üye
selam arkadaslar bu anlaticam tamamen gercek ve yasanmistir.bundan 15 yil once birgece 3 adet hap 3 kutu bira ictim cok sarhostum ve yanimda bir arkadasimdaha vardi o bana ben kzin evine gidiyom beni saat 00:00 ra kadar bekle dedi ve beklemeye basladim elimde rambo bica geleni geceni cevirmeye basladim bende sikintidan ve saate baktim saat00:35 olmus basladim bagirmaya evinyanindaki bos arsadan osman hadi gelmiyomusun diye ve tam karsimda tek katli bir bina binanin ustunte iki tane kafa ufak ve yuvarlak duydum ses su biri senin biri benim bu ses 3 4 defa gelip gitti ve ben yerden aldim tasi kuf ederek kafalara doru firlattim ve kacmaya basladim kactim yol ustunde cami var tam caminin bayanlar kapisindan birsey cikti ama ne oldu belli deyil ve ve suratimin yanindan gecti kilic gibi kafami cevirmesem bir anda belkide kafam kopucak neyse cay ocanin kapisna gittim tam ustumde lamba isiga baktim aa dedim gunduz olmus ve tekrar ayni yere gittim ve caminin onudeki telefon direne yaslandim agac direk basladim elimdeki bicakla onu soymaya o an saat 01 olmasi lazim ve inanin butun arkadaslarim yanima geliyo ama hic biriyle konusamiyom ve bu sekil sabah saat tam 06 30 a kadar o diregin onunde ruyalar gordum ve sonun da anadol taksisi olan bi arkadasim geldi yasar kornaya basti hopp napiyon dedi ben yine hayal sandim kucuk bir tas alip arabaya attim anladim ki o gercekmis neyse arabaya bindm gezmeye basladik ama arka koltuktan yine tuhaf tuhaf sesler gelip gidiyo beni acilen eve birak dedim ve gittim uyudum anlicaniz gecenin 00 00 rindan sabah 07 ye kadar cinlerlerle köse kapmaca oynadim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri