bi itiraf

Javer

Kayıtlı Üye
herkesin ki gibi iddialı bi itiraf değil belki ama.
bu siteye önceden de üyeydim.fakat bazı üyeler tarafından çok yargılandım,yanlış anlaşıldım.eski üyeliğimin şifresi ile giremediğimden yeni üyelik aldım.
eski üyeliğim cambaz olandı.

tekrar aranızda olmak güzel.
saygılarımla..

---> bi itiraf

Yargılanmanın Ve Dışlanmanın Bence Bİ Sebebi oLmalı.Yada yargılanıp dışlanmadın Kendin öyLe hissettin :)
herneyse Burda olmanın Tadını çıkart Ozaman..

---> bi itiraf

yargılanmaktan korkmaman lazım yargılandıysan değerlisin demektir...
eger
yargısız infaz yaptıysalar :D bn olsam forma mausumu tıklamam :D

---> bi itiraf

| ηeŦe'S' |;2212837' Alıntı:
Yargılanmanın Ve Dışlanmanın Bence Bİ Sebebi oLmalı.Yada yargılanıp dışlanmadın Kendin öyLe hissettin :)

herneyse Burda olmanın Tadını çıkart Ozaman..

tamamen yanlış anlaşılma.tekrar konuyu açıp uzatmak istemiyorum:)
gerçekten bi yanlışım olsaydı tekrar gelmezdim.fakat ayrı kalmamın sebebi biraz da tavırdı.
aynen tadını çıkarmanın zamanı:)

---> bi itiraf

bazen insanlar yanlış anlayıp, ön yargılarını devreye sokarlar....bu davranış doğru anlamına veya hakketmiş anlamına gelmez...yüz yıldır çogunluk ne derse dogru kabul edilir....böyle devam edilir.....javer eger burdaysa gerçekten yargısız infaz olmuştur... yeniyim fakat bende höş gelmiş ENES diyeyim...selametle kalınız...

---> bi itiraf

bana göre boşuna yargılanmamışsın. Haketmişindir mutlaka....

bu tavrın.senin itirafına yaptığım yorumdan ötürüdür bilirim.görüşlere saygılı olmak gerek.Ki bu benim değil genel görüş.Allahın yapılmaması dediği yasaklarından biri..

bazen insanlar yanlış anlayıp, ön yargılarını devreye sokarlar....bu davranış doğru anlamına veya hakketmiş anlamına gelmez...yüz yıldır çogunluk ne derse dogru kabul edilir....böyle devam edilir.....javer eger burdaysa gerçekten yargısız infaz olmuştur... yeniyim fakat bende höş gelmiş ENES diyeyim...selametle kalınız...

teşekkür ederim hoşbuldum..

---> bi itiraf

Orhanca insanlara gurursuz demek sana düşmedi.
Kaldı ki kimseye gurursuz diyemez kimseyi inciltemezsin.
Geri dönmüş dönmemiş bu kimseyi ilgilendirmez.
Senide bu denli ilgilendirmesin lütfen.

Tartışma yaratıcak , insanları tahrik edicek yorumlar yapmayın lütfen.

İyi forummlar.

---> bi itiraf

Orhanca bir insan itiraf ederse bütün tepkileri göze almalıdır bence...sen bir itirafda bulundun herkes kendi düşüncesini söyledi.....fakat sen tepki verenlere kızgınlık duydu ve bunu paylaşımlarına yansıtıyorsun....bu hiç doğru degil...eger bu itiraf bölümüne ne yazmışsan bütün tepkilere ve eleştirelere göz önünde bulundurmalısın...javerin söylediklerinde katılıyorum ama seni incitmek istemedim....sende incitici olma....gerçekler acı ama dogrudur her zaman....yeni olmama ragmen javerin paylaşımlarıda güzel oldugunu gözlemledim.....neyse lafı çok uzattım..selametle allaha emanet ol...

---> bi itiraf

Arkadaşım itirafın güzel güzelden kastım herkesin başına gelebilir bu..
Bunun gurursuzlukla falan hiç ilgisi yok..

Hoşgeldin aramıza..

---> bi itiraf

Gerginlik yaratmayın

Burası Tartışma bölümü değil

Son düzenleme:
---> bi itiraf

Mypop saygı duyarım ancak bence küçük bir adaletsizlik var. Benim yazılarım editlenmiş ama benim aleyhimde ki yazılar aynen duruyor. ya hepsini editleyin ya da hiç birisini.
haksız mıyım...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri