Bi İtiraf Daha..

RaPizM^^

Bayan Üye
6060_1109045372583_1420317665_30290564_7789933_n.jpg

Dünyada öyle şeyler oluyor ki;
İnsanoğlu bilemiyor bugünün yarını olacak mı diye? Ama bazı insanlar dünyada tek varlık kendisiymiş gibi her şeye sahipmiş gibi yaşıyor. Bilemiyor ki bir gün nasıl öleceğini…
İşte böyle insanoğlu kendini hiçbir zaman karşısındaki insandan üstün görmeyecek, kimi insanlar sabah karşımızda oturuyor ve yanımızda duruyor ama bir bakıyoruz ki ölmüş yapacağımız bir şey yok hiçbir şey yapamıyoruz. O yüzden insan ne olacağını bilemiyor bizde bunlara bakarak ders almalıyız hayattan…

Eveeet.. İtiraf ediyorum ki Mayıs ayında kaybettiğim ilkokul arkadasımı cok özledim..
Bilecikte olan bi trafik kazası aldı seni bizden..
Mekanın cennet olsun çilek kız o cok sevdiğin 8-B sınıfı seni hiç unutmadı.

37353_1485380265613_1567103527_1216813_4843792_n.jpg

---> Bi İtiraf Daha..

Allah Mekanını Cennet Eylesin.. Arda Bıraktıklarınada Sabır..

---> Bi İtiraf Daha..

İnsan nasıl özlemez kaybettiğini.. Allah rahmet eylesin..

---> Bi İtiraf Daha..

BURSA (İHA) - Bilecik'te arkadaşlarıyla birlikte gittiği parti çıkışında meydana gelen kazada ağır yaralanan 19 yaşındaki üniversite birinci sınıf öğrencisi Seren, günlerdir süren ölüm kalım savaşına yenik düştü. Birçok üniversite bitirip iç mimarlık yapmak isteyen Seren Özmen'in Bursa'da oturan ailesi ölüm haberiyle yıkıldı.

Edinilen bilgiye göre, 27 Nisan'da bir davetten dönen Tolga Sınmaz'ın kullandığı (20) 11 DH 888 plakalı otomobil takla attı. Yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra duran araçta bulunan sürücü Tolga Sınmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan Bilecik Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 4. sınıf öğrencisi olan Senay Kaya (25), İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Seren Özmen (19), Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Gencel Öztürk (25), Cem Eren (20) ve

Serkan adlı bir genç yaralandı.

Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Seren Özmen, durumu ağır olduğu için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Günlerdir ölüm kalım savaşı veren Seren kurtarılamadı.

Hayallerini gerçekleştiremeden hayata gözlerini yuman Seren'in ölümü, Bursa'daki ailesini de yasa boğdu. Kızının kaza yapmadan bir gün önce yanlarına geldiğini ifade eden tekstilci baba İlhan Özmen (43), "Arkadaşlarıyla birlikte bir davetten çıkmışlar. Kazanın nasıl olduğunu biz de bilmiyoruz. Bilecik'te işletme fakültesinde okuyordu. Hayalinde iç mimar olmak vardı. Orayı bitirdikten sonra da mimarlık okuyacaktı. 'Birçok üniversite bitiririm' diye konuşurdu" dedi.

Anne Nazan Özmen ise gözyaşlarına hakim olamadı.

guzel-seren,-universiteyi-bitiremeden-kara-topraga-girdi-bursa-20100511A110500E-02.jpg

---> Bi İtiraf Daha..

Bundan daha büyük bi acı varmıdır bilmiyorum

Gözlerimin dolmasına yetti yazılanlar.. Mekanı Cennet olsun Allah rahmet eylesin..

---> Bi İtiraf Daha..

Allah rahmet eylesin.Mekanı Cennet olsun.Üzüldüm sizin adınıza.Arkadaşınızı kaybetmek çok zor olmuştur.Tabi yaşamayan bilemez ama tahmin edebiliyorum

---> Bi İtiraf Daha..

Mekani cennet olsun ALLAH sevenlerine sabir eylesin Kolay DegiL....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri