bi itiRaf Daha Benden...

sLm arkdşLAr... bu Sefer aÇıLan konuLardaki yormLar hakknDa bişiLer söLemek iStiorm..

bi Konu aÇıoruz.. yorm YapıLıo ister isTemz Cvp Veriorz.. ama Hemn müdaheLe ediLio.. buRası eğLnmek payLaşmk amaÇLı bi Forum oLduğunu sanıorm..
geLiorz oynLArda eğLEniorz.. SohbetLer eDiorz... Çok güzeL aRkdşLıkLar eDindiğimizi düŞünüorm.. en aZından kendi aDıma öyLe..

ama NebiLim.. biraZ fazLa disipLinLi oLunması Gerksiz ßence taßi.. ne yapmamızı bekLErsiniz Sayın aDminLer.. bi konu aÇtk.. biriSi yorm Yaptı.. doğaL oLark Cvp vermk iStiosn.. Şunumu dieLm.. burDa sohBet ysak sohBete geL orDa konuŞaLm.. Her DefasınDa bu şekiLde TabirLerLe sohBete gidiLmesi Saçma oLUr Bence..

Tmm sohBet bi Yere Kadr ama sohBetin konuSu önemLi Bence.. konuyLa aLakasızSaa amenna HakLısınız.. ama konu HakknDa yormLar yapıLmasına karŞı ÇıkıLmamaLı ßence..

neySe bunLar ßenim düşünceLErim taßiki....:)

---> bi itiRaf Daha Benden...

Seni de anlıyorum ama İnci haklı canım..

Konularda sohbet etmemeye çalışıyoruz mümkün olduğunca..

Biz de ediyoruz yeri geldi mi ama öle sayfalarca değil..

Biz de çok uyarı aldık dieselden.. Forumun kuralı bu..

herkes 1 uyarı ile itiraf konusu açarsa vay halimize

ßen anLatamadım ... aYrıCa nones o Senin düŞüncen.. ßen SadeCe orDaki uyarıyı Sebp gösTermedm..
inCi Bakarmısn bütün CvpLArda riCa eDerimmi Yazıo_?_
yokSa ßaşka cvpLArdamı war..

Tmm şöyLe yapaLm.. oyunLarda oLSn bütn konuLarda oLSnn HeRkes geLsnn Gerktiği giBi CvpLArını Yazsn Çıksn giTsin.. o Zaman Ne kaDr iLgi Çekici eğLEnceLi oLabiLir ßuraSı_?

aYrCa bu uyarı aLdığmz konuLarda sizLErinDe duyarLı oLDuğnz söyLenemz..:)

Konularında benimde gözüme çarpıyor bu didemcim

Bak kendin diyorsun burda sohbet yasak gel sohbete konuşalım mı diyelim diye

Demekki o aşamaya geliyorsunuzki bu cümleye ihtiyaç duyuluyor

Bu konuyu itiraf olarak açmanda bir garip :) Düşünceni ;

+Sorularınız, Düşünceleriniz Ve İstekleriniz burada belirtebilirdin

Her neyse bayram günü kalp kırmaya gerek yok umarım çözülmüştür sorun

ßuqRa Tmm kesinLikLe Haksıssınız Demiormki.. ama orDa soruLan SoruLAra Yda yapıLan yorumLara Cvp yazarken sohBete geÇELimmi Soruzu aßez kaÇAr ßence.. Yada Ne biLim en aZınDan uyarıLar biRaz Daha YumuŞAk oLAßiLir.. Sanki Çokk Büyük bi iHmaL yapıomuŞz gibi uyarı aLıorz..

neySe SoRun çözüLdümü ßiLmiorm.. Taßi Herks Kendi aÇısnDaN ßakıyo.... tŞkLer yorumLAr iÇin..

1-2 posta birşey denmiyo zaten

bu 2-3 sayfa olunca müdahale ediyoruz bizde konu icerisinde yapıyoruz 1-2 mesaj onda birşey yok abartılı olunca uyarıyoruz

anıL biDe Şu war.. uyarı ŞEkLi önemLimi peki sizCe._?

bi Çok aDmin uYarıLarda buLUnuo.. ama HepSi Gayet ıLımLı bi ŞEkiLde uyarıo.. sayfaLr doLUsu öğüT werir giBi oLMuo en azınDan.. neySe tŞkLEr biLgiLEriniz iÇin...

Konularda Sohbet etmek Konusunda Seni Haklı Görmüyorum.

Ancak Biraz Daha tatlı Bi Dille Anlatılması Veya Uyarılmasını İstiyorum.

Bu Uyarıyı Bi Kaç Kere Yöneticilere Yaptım

Onlarda Bir Birlerinin Hatalarını Gördükce Düzeltiyorlar.

Sert Çıkmak Gereksiz.

çok saçma buldum açıkcası , çok forumda adminlik yaptım.
ve sohbet etmek olmaz konuların altında.
uyarmasalar daha çok hak verirdim sana ,
ama olmaması gereken şey yani konuların altında sohbet edilmesi.
sonuçta konuları , naber nasılsın falan die açılmıyorki , sohbet olsun.

Konularda Sohbet etmek Konusunda Seni Haklı Görmüyorum.

Ancak Biraz Daha tatlı Bi Dille Anlatılması Veya Uyarılmasını İstiyorum.

Bu Uyarıyı Bi Kaç Kere Yöneticilere Yaptım

Onlarda Bir Birlerinin Hatalarını Gördükce Düzeltiyorlar.

Sert Çıkmak Gereksiz.

asıL anLAtmk iStediqm ßuyDu.. ßiraz daha Sakin oLunması.. ıLImLı yakLaşıLması.. tŞkLer dieseL..

JoOly' Alıntı:
çok saçma buldum açıkcası çok forumda adminlik yaptım.
ve sohbet etmek olmaz konuların altında.
uyarmasalar daha çok hak verirdim sana
ama olmaması gereken şey yani konuların altında sohbet edilmesi.
sonuçta konuları naber nasılsın falan die açılmıyorki sohbet olsun.

adminLik yapmŞ oLAßiLirsin.. önCe yorumLAra ßak onDan sonRa ßurda yorum Yap aRkdaşm. Hangi konuDa sLm nßr die konuŞmuŞ sohbet YapmıŞz.. neySe..!

Son düzenleme:

seni bu post kasmak knousunda kaç kere uyardım ?

ben sayamadımda sen söle ?

sert bi tepki gösterdim mi ?

senin burdaki knou açma açma amacın bni inci sert bi dille uyarıyor deilki anlatmak istediğin bu olsun. senin dediğin knoularda geyiğimi yapayım uyarı almıyım bu istediğin. ama kusura bakma. bu olmaz.

2 3 cevaplık bişi yazsaydın uyarı yapmazdım.

48 ne demek ya 3 sayfa kasmışısınız. bide diyorsunki knou hakkında konuşmatyalım mı.

ben size knou hakkındaki konuşmalarınızı sohbette yapın mı dedsim ?

geyiğinizi sohbette yapın diyorum.

kalkmış üyelerin yazdığı şeylere cevap veriyorsun.

pardon ama onlar sen cevap ver die mi yorum yapıyor.

bn üyeykende adminkende sadece teşekkur edenlere rıca ederim dedim.

kaldıki ilk uyarım olsa tamam dicem haklısın bn eşeklik ettim.

ama bi düşün olurmu eger bn seni bi çok knouda uyarıyorsam bi çok kişi seni uyarıyorsa sorun sende demktir.

ve dediğim gibi. ben sadece seni uyarmıyorum. knouyu öle bi hale getirdinki sanki bn sana takmış durumdayım açığını arıyormuşum gibi. knouyu açma amacın ortada aptal yerine koyuyorsun bizi burda dieselin sölediğini alıntı yapıp bunu demek istiyorum diosun ne iş anlamadım açıkcası.

bn uyarılarımı garet sakin buluyorum farkındaysan açıklamam yaptım knouda. kimse senin açıklamanı istemiyor. kimsenin senden böle bi beklenrtisi yok dedim. sonrada lüten rıca ediyorum duyarlı olun dedim.

sertlik neresinde ?

kaldıki uyarılarımı dikkate almayan bi üyesin.

bunlarıda bi düşün.

knouyu uzatmıcam. bnle bi sıkıntın varsa yani memnun deilsen adminliğimden bunuda belirtebilirsin. sağ gösterip bn bunu demek istiyorum deme. şahsen ben senin üyeliğinden memnun deilim. ilk uyarıda bulunduğum üye deilsin. ama uyarılarımı dikkate almayan defalarda uyardığım tek üyesin ;)

ii günler. ii bayramlar.

asıL anLAtmk iStediqm ßuyDu.. ßiraz daha Sakin oLunması.. ıLImLı yakLaşıLması.. tŞkLer dieseL..

adminLik yapmŞ oLAßiLirsin.. önCe yorumLAra ßak onDan sonRa ßurda yorum Yap aRkdaşm. Hangi konuDa sLm nßr die konuŞmuŞ sohbet YapmıŞz.. neySe..!

konuların altında sohbet etmek bu oluyo ama.

Herşeyin kuralı var.
Boşuna sohbet bölümü açılmamış dimi ?
Yöneticiler görevlerini yapıyo sadece.
Buralara kadar gelmesi sacma ..

Tek başlık ama birçok itiraf gibi olmuş:D içeriğe karışamam ama konu gayet medeni akıcı olmuş...Yönetici olan en iyiiyi bilen ve kara verendir benm felsefemmm..

inci ßen bu konuyu Sana özeL aÇmadm ama Sendn ßaŞka bu ŞekiLde uzun TepkiLEr yazan oLmamıŞ..:)
ßeni Sevmio ßendn memnun oLmyabiLirsin.. umrumdıŞI ßu.. :)
ikinCisi ne Sen wazgeçlmeZsn Nede ßen...!
aRtıı diEr bütn uyarıLArına ßakarsan ne demk iStediğimi anLarsın dicem ama empati KUrmak LAzım ßunda...

aYrıCaa DEdiğimi Yapmayn Tek kiŞi Sensin DEmiŞsin.. ßana eMir weren kimSenin DEdiqini Yapmam ߀n.. ki Senin o tArz dedikLErini asLA..! bu konuDa iLk oLmam güzeLdi..:)

neySeee tŞkLer yiNeDe..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri