Bi Dünya ÇocukLuk (:
AhuELa'S<3 Bayan Üye 19 Mar 2010 #2 ---> Bi Dünya ÇocukLuk Çok gzller.o kadar tatlılar ki insan bakınca herşeyi unutuyor....yalnız resimler renkli olsalardı daha ii olurdu sanki tşk paylaşım için
---> Bi Dünya ÇocukLuk Çok gzller.o kadar tatlılar ki insan bakınca herşeyi unutuyor....yalnız resimler renkli olsalardı daha ii olurdu sanki tşk paylaşım için
Sessiz Gemi Kayıtlı Üye 19 Mar 2010 #3 ---> Bi Dünya ÇocukLuk Allah'ın ruhundan emaneti anne babanın en nadide bereketi sevginin zekatı ailenin gelecek hareketi hayallerime boğulma çocukluğunu öldürme yetiş en güzel adil elde samimi ve hakiki izde zikreder gibi şimdiden ritim tutman maya tutman tut O hakiki ipi yüzünde O'nun boyası kazıma maskeleme O en güzel renk
---> Bi Dünya ÇocukLuk Allah'ın ruhundan emaneti anne babanın en nadide bereketi sevginin zekatı ailenin gelecek hareketi hayallerime boğulma çocukluğunu öldürme yetiş en güzel adil elde samimi ve hakiki izde zikreder gibi şimdiden ritim tutman maya tutman tut O hakiki ipi yüzünde O'nun boyası kazıma maskeleme O en güzel renk
sıpsévdyy Banned 28 Mar 2010 #5 ---> Bi Dünya ÇocukLuk oy oy sis ne dadlu seysnz ölee. . .(= payLşm için tskkrLer.
İnciBaran Bayan Üye 28 Mar 2010 #6 ---> Bi Dünya ÇocukLuk paylaşımın için teşekkürler nazlıcım emegine saglık çok tatlı olmuş..selametle kal...
---> Bi Dünya ÇocukLuk paylaşımın için teşekkürler nazlıcım emegine saglık çok tatlı olmuş..selametle kal...
DiReNiS Bayan Üye 25 Nis 2010 #8 ---> Bi Dünya ÇocukLuk Çocuk olmak isterdim...Sırf,,,bu kadar samimice, yalansız,doğal gülümseyebilmek için tekrar... Çok hoşlar... Tuhaf ettiler beni..Emeğine sağlık canım..Teşkkürler
---> Bi Dünya ÇocukLuk Çocuk olmak isterdim...Sırf,,,bu kadar samimice, yalansız,doğal gülümseyebilmek için tekrar... Çok hoşlar... Tuhaf ettiler beni..Emeğine sağlık canım..Teşkkürler