Shade.Anqer
Kayıtlı Üye
Malzemeler
120 gr tavuk göğsü
Yarım su bardağından biraz fazla light yoğurt
2-3 Diş sarımsak
1 Çay bardağı bezelye
Yarım demet maydanoz
Hazırlanışı
* Tavuk göğsünü haşlayıp, ufak ufak doğrayın.
* Soğuyan tavuk etlerini haşlanmış veya konserve bezelye, dövülmüş sarımsak ve yoğurtla karıştırın.
* Maydanoz veya nane ile süsleyip, servis yapın.
* NOT : Tavuk salatasına dilerseniz haşlanmış fasulye ve kabak da ilave edebilirsiniz.
* 1 Porsiyon 285 kaloridir.
120 gr tavuk göğsü
Yarım su bardağından biraz fazla light yoğurt
2-3 Diş sarımsak
1 Çay bardağı bezelye
Yarım demet maydanoz
Hazırlanışı
* Tavuk göğsünü haşlayıp, ufak ufak doğrayın.
* Soğuyan tavuk etlerini haşlanmış veya konserve bezelye, dövülmüş sarımsak ve yoğurtla karıştırın.
* Maydanoz veya nane ile süsleyip, servis yapın.
* NOT : Tavuk salatasına dilerseniz haşlanmış fasulye ve kabak da ilave edebilirsiniz.
* 1 Porsiyon 285 kaloridir.