Shade.Anqer
Kayıtlı Üye
Malzemeler
400 gr pirinç (2 su bardağı)
400 gr taze iç bezelye
1 Demet maydanoz
1 Adet dolmalık biber
2 Çorba kaşığı sirke
Yeteri kadar tuz ve zeytinyağı
Hazırlanışı
* Pirinci ayıklayıp güzelce yıkayın.
* Pirinç ve bezelyeyi ayrı kaplarda tuzlu su ile haşlayıon.
* Soğuk suda yıkayıp süzdükten sonra salata servis tabağına koyun.
* Maydanoz ve biberi ince ince kıyın.
* Pirinç ve bezelyeye katıp karıştırın.
* Tuz, sirke ve zeytinyağını çırparak karıştırın ve salatanın üzerine gezdirerek dökün ve servis yapın.
400 gr pirinç (2 su bardağı)
400 gr taze iç bezelye
1 Demet maydanoz
1 Adet dolmalık biber
2 Çorba kaşığı sirke
Yeteri kadar tuz ve zeytinyağı
Hazırlanışı
* Pirinci ayıklayıp güzelce yıkayın.
* Pirinç ve bezelyeyi ayrı kaplarda tuzlu su ile haşlayıon.
* Soğuk suda yıkayıp süzdükten sonra salata servis tabağına koyun.
* Maydanoz ve biberi ince ince kıyın.
* Pirinç ve bezelyeye katıp karıştırın.
* Tuz, sirke ve zeytinyağını çırparak karıştırın ve salatanın üzerine gezdirerek dökün ve servis yapın.