Beyonce: Feministim!

RaPizM^^

Bayan Üye
R&B yıldızı erkeklerde başarılı olmasını kadın dayanışmasına bağlıyor.

stepremierenot2879003.jpg

Beyonce Knowles erkeklerle olan şansının bu güne kadar yaver gitmesini bir tek şeye bağlıyor– Feminizm.
R&B yıldızı rap gurusu Jay-Z ile süren mutlu evliliğini Destiny’s Child üyesi iken feminizm ile ilgilenmeye başlamasına ve çevresindeki diğer kadınların deneyimlerinden yararlanmasına bağlıyor.
Beyonce You dergisine şu açıklamaları yaptı: “Sanırım bir şekilde feministim. Bilinçli olarak verdiğim bir karar olmadı. Grubumdaki diğer kızlarla olan bağlarım çok güçlü ve asla kopmasına izin vermeyeceğim. Kadın arkadaşlarımdan asla vazgeçmem. Bu benim için çok önemli.”
Beyonce bir yandan da yoğun iş programı nedeniyle arkadaşlarına yeterli zaman ayıramamaktan yakınıyor.
“Bu benim en büyük sıkıntım. Bir eş olmak şarkı sözlericı olmak şarkı sözleri yazarı olmak aktrislik yeni moda markam ve çıkan yeni parfümüm! Arkadaşlarıma zaman ayıramıyorum. Kadın olmanın en büyük zorluğu bu. Birçok sorumluluk üstlenmek zorunda kalıyorum!”

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri