Beynimiz Yönlendiriliyor,Farkındamızınız?

nones

Bayan Üye
İsterseniz bu konuda size bir kıssa anlatayım.herşeyin uzaktan kumada edildiğini artık hepimi biliyoruz,ister tv olsun,ister uçaklar olsun,ister uzay araçları olsun ne olursa olsun istisnasız hepsi ve bunların hepsi bir beyin.tv nin yanında cep telefonunuz çaldığında hemen tv nin aklı karışıyor,frekansı ve görüntüsü karışıyor.............arkadaşım anlatıyor,bir hastam vardı,ona şunu söyledim,ışınların bedeninizi rahatsız ettiğini anladığın an beni ara dedim diyorçpeki dedi diyor.aradan bir kaç gün geçer aramaz diyor,bir kaç gün sonra karşılaşısız nasılsın dediğimde;iyiyim sağolun ama biraz geçenlerde başım ağrıdı dedi diyor,neden aramadın aramanı sçylemiştim diyor,arkadaş,oda dedi ki diyor;başım ağrıdığı an,aklımdan hemen sizi aramak geçti,elim telefona gitti ama;kendi kendime dedim ki,onlardan değildir,adamı rahatsız etmiyeyim,az önce sinirlenmiştim bir hap atayım geçer dedim diyor.Evet burdaki konuşmada,o kişi ışınsalları ilk etapta anlıyor,aramakta istiyor.ama ikinci de ise,bu sefer aklı devreden çıkıyor müdehaleye uğruyor,ama ayırt etmek ne kadar zor dimi.işte sizlere bunu anlatmaya çalışıyorum.aklımız yönlendiriliyor ama farkında bile deiğiz
alıntı

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri