WeLaT_SeRHaT
Kayıtlı Üye
Street sokak demekse; Don't street sokmayak demektir.
Vejeteryanların e-posta kullanması saçma bence; sonuçta içinde "@" var.
Tarihte bugün; 30 yıl önce Bülent Ersoy ayakta işiyordu.
- fransızlar anlamadıkları konularda 'yalnız ben çok Türk kaldım bu olaya' diyolar mıdır?
- show tv yayın akışı; sabah sürprizi, yaz sürprizi, akşam sürprizi, iftar özel sürprizi, sahur özel sürprizi, hayat sürprizlerle doludur..
- dün facebook'ta annesi olarak kaydettiği kıza bugün ilişki isteği gönderen arkadaş " anam, avradım olsun " sözüne açıklık getirdi.
- anne; bütün arkadaşlarım yurt dışına gitti ama bi ben gidemedim; olsun oğlum onlara göre de sen yurt dışındasın.
- bülbüle altın kafes sokmuşlar, bu terste bi işlik var.
- milletin havasına bak lan; inboxa gel sanki parise çağırıyo p...venk. :11:
- tom ve jerry de sadece ayakları görünen kadın Bülent Ersoy değilse bende bir şey bilmiyorum.
- Le Cola'nın sahibi olsam; Le Cola gençlik festivali yapar, İzzet Yıldızhan'ı çağırıp Le Le Le sakine eşliğinde halay çekerdik.
- 0.beyinbedava.com l beyin hiç bu kadar bedava olmamıştı!
Vejeteryanların e-posta kullanması saçma bence; sonuçta içinde "@" var.
Tarihte bugün; 30 yıl önce Bülent Ersoy ayakta işiyordu.
- fransızlar anlamadıkları konularda 'yalnız ben çok Türk kaldım bu olaya' diyolar mıdır?
- show tv yayın akışı; sabah sürprizi, yaz sürprizi, akşam sürprizi, iftar özel sürprizi, sahur özel sürprizi, hayat sürprizlerle doludur..
- dün facebook'ta annesi olarak kaydettiği kıza bugün ilişki isteği gönderen arkadaş " anam, avradım olsun " sözüne açıklık getirdi.
- anne; bütün arkadaşlarım yurt dışına gitti ama bi ben gidemedim; olsun oğlum onlara göre de sen yurt dışındasın.
- bülbüle altın kafes sokmuşlar, bu terste bi işlik var.
- milletin havasına bak lan; inboxa gel sanki parise çağırıyo p...venk. :11:
- tom ve jerry de sadece ayakları görünen kadın Bülent Ersoy değilse bende bir şey bilmiyorum.
- Le Cola'nın sahibi olsam; Le Cola gençlik festivali yapar, İzzet Yıldızhan'ı çağırıp Le Le Le sakine eşliğinde halay çekerdik.
- 0.beyinbedava.com l beyin hiç bu kadar bedava olmamıştı!