Deniz kızı
Bayan Üye
Beyaz'dan canlı yayında kanal yönetimine sitem!
Beyaz Show Kanal D ekranlarındaki yeni sezonunu Cuma akşamı açtı. Gece 00.00'da yayına giren programın sunucusu Beyazıt Öztürk, programının geç başlamasından dolayı canlı yayında kanal yönetimine sitemde bulundu.
Fettah Can, Kerem Bürsin, Hande Doğandemir, İsmail Ege Şaşmaz ve Yağmur Tanrısevsin'in konuk olarak katıldığı yeni sezonun ilk programına sunucu Beyazıt Öztürk'ün sitemi damgasını vurdu.
Canlı yayına 45 dakika geç girdiklerini söyleyen Beyazıt Öztürk, "Canımız biraz sıkkın. Saat kaç şuanda? 00.06... Geçen sene bu program sezon finali yaptığında saat 23.15'te yayına giriyordu ve birinci, ikinci, üçüncü oluyordu. 3 ayda ne oldu ki programı 45 dakika geç sokuyorlar. Bu gerçekten hoş bir durum değil. Hayatım boyunca bu programın yeni bölümü ya da özeti girmedi. Hayatım boyunca 'gel' dediler geldim, 'git' dediler biraz bekledim, vazgeçerler mi diye... Gerçekten çok sıkıcı bir durum. Buradan Kanal D'nin CEO'su İrfan Bey'e tek kelimelik bir şey söyleyeceğim: Nasılsınız, iyi misiniz? Saatimizden memnunuz..." diye sitemde bulundu.
Ünlü sunucu, ciddi bir tavırla sürdürdüğü şikayetini espriyle tamamladı ancak mesajını kanal yönetimine iletmiş oldu.
Televizyongazetesi.com