beyazgul_57

beyazgul_57

Bayan Üye
nerden başlasam bilmiyorum ki :d
07.10.1993 istanbul doğumluyum.çocukluğum altınşehir gibi köylük biryerde geçti. ilkokul 4e kadar orada okudum. 4.sınıfta ordan taşınmak zorunda kaldık. herneyse orta okul bitti.lise dönemi falan işte liseye gitmedik.dedem felç geçirdi.ona baktım.yaşasada keşke gene baksam o benim hayattaki tek özelimdi.herşeyimdi.tontişim derdim.öldüğü gece babam eve geldi ve tontişin yok artık o gitti bıraktı bizi dediğinde canım çok acıdı öleli bu ayın 22sinde 1 sene olcak ama ben alışamadım. şimdi dıişardan devam ediyoruz okumaya ortaokulda az maceramız olmadı.:d birgün bir arkadaşım anneme küfür etti diye bıçak çekmiştim çocuğa. ecza dolabını kırmıştım kafasında:d şimdi yakın arkadaşımın nişanlısı şimdi pişmanız yaptıklarımız için ama nafile. ben kendimden bahsetmeyi pek sevmem ki insanlar beni tanıyarak öğrensinler anlatarak değil ama arkadaşlarımın dediği kadarıyla
çok sinirli
herşeye kızan
dik kafalı
dediğim dedik
yapmak istediği şeyi hemen yapan falan filan işte bende böyleyim.
herzaman dediğim laf beni beğenen böyle beğensin beni değiştirmeye çalışmasın kimse olduğum gibiyim:d

---> öslemm

ben de ne diyecegimi şaşırdım...
herkesin çok farkı hayatları var...umarım hayatın en güzel rengini düşlerforumda bulursun...kısa ama öz olmuş...
selametle kal...
Allah'a emanet ol...

---> öslemm

Dedenizin Mekanı Cennet Olsun İnsallah

Hayat Bazen Birilerine İnadına Yaşama Hissi Verir.

Sizi Tanıdığıma Memnun Oldum.

---> öslemm

inşallah allah kimseyi sevdiklerinin yokluğuyla sınamasın. hemde tam ben bittim dedğin anda birileri elinden tutuyor. hayata bağlanmak zorunda kalıyosun ya aynı onun gibi birşey buda

---> öslemm

aslında geçen seneye bakarak bu kadar duygusal değildim dedemin vefatından sonra çok duygusallaştım hele bu sıra kim ne derse ağlıyorum iyide olsa kötüde olsa birini sevdim aldattı birini sevdim ailem öğrendi istemedi yani aşktan yana hiç şansım yok artık aşk falan istemiyorum bir an önce okulum bitsin bende kurtulıyım 1 senem kaldı zaten eski günllerimi çok özlüyorum dedemi herşeyi onun gülüşünü seslenişini herşeyini hayatımdaki tek erkek tek aşk oydu benim için oda bıraktı gitti beni herkes gibi onu çok özledim ve çook seviyoruum canım dedemmmm mekanın cennet olsun

---> öslemm

Tontişin Mekanı CENNET Olsun Canım

Seni Tanımak Harika iyiki Varsın.

---> beyazgul_57

[MENTION=90927]beyazgul_57[/MENTION], kişisel sayfa başlığında sadece " nickiniz " yazabilir. Bölüm kuralları. Nickiniz baslıgınıza eklendi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri