~~b€N bizi uNutamıyoRuM!!!..~~

crazy_eda

Bayan Üye
Her yüreğimden kopan sevdanın peşinden koşmaktan yoruldum artık , her ayrılığın ardından gelen sebeplerden bıktım artık , ama diyerek kurulan cümleler keşke diyerek devam eden uzun yazılarımdan utanır oldum artık…. Ben her şeyi unuturum sanmıştım , Ben gözlerinden inciler yapıp boynuma asarım sanmıştım , Ben yüreğini avucuma alır bir ömür kalbimde saklarım sanmıştım…ama….Ben bizi UNUTAMIYORUM….

Sahilde yürüyen bir çift görünce kalbimin hızlı atışlarını beynimde eskiye dair kırık döküntü paslanmaya yüz tutmuş yaralı yüreğimde darağacına astıramıyorum artık hükmedemiyorum bedenime beynime düşüncelerime…Benliğime işlemişken gecelerin koynunda kaybolmak istemiyorum artık…Oysa ne hayallerimiz vardı bir bir yaşanmasını bekleyen , Oysa ne düşlerimiz vardı inceden inceye , bitmesini istemediğimiz ümitlerin geceden geceye..şimdi tutsağı olduğum yalnızlığımla birlikte Ben bizi UNUTAMIYORUM….

Küçük bir dünya yaratmıştım kirpiklerinin arasında sonsuz maviliklerin içinde kaybolduğum baktığımda yüreğimin yangınlarını söndüren bakışların dokunduğun zaman titreyen ellerimin soğukluğunu kendine hapseden sıcak ellerin….Gündüzleri güneşin Geceleri ay’ın kıskandığı güzel yüzünde bulduğum huzurum mutluluğum…Yıllar geçse de üzerimden yorgun düşsede bedenim görmese de gözlerim tutmasada dizlerim hiç kimseyi sevmese de yüreğim hala
Ben bizi UNUTAMIYORUM….

Siyahımdın bir zamanlar canımdın beni yaşatan kanımdın..odamın ışığı aldığım nefes dokunduğum tenim her şeyimdin...Hayallerimi süsleyen kadınım hayatımdın göz yaşlarımdın…Şimdi karanlığın koynuna bırakıyorum tüm geçmişimi çektiklerimi , Kadehlerde arasam da bende ki

seni kaybetsen de sende ki beni ….

Ben bizi UNUTMUYORUM UNUTAMIYORUM …

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri