Beton Döküp Demir Bağladı

Aracely

Eluveitie
Bayan Üye
Sürekli inşaatta işleri takip eden Tatlıses, eski mesleği olan demir bağlamayı da ihmal etmiyor. Sık sık inşaat işçilerinin çalıştığı şantiyeye giden Tatlıses demir bağlayıp, harç döktü.

Irak'ır Erbil kentinde "Tatlıses Cennet Konutları" toplu konut projesini başlatan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, yeniden asıl mesleği olan inşaatçılığa döndü. Türkiye'den götürdüğü 400 kişiye Erbil'de istihdam sağladığını söyleyen Tatlıses, vaktinin büyük bölümünü de inşaatlar nedeniyle Irak'ta geçiriyor.,

Erbil'de bulunan inşaat şantiyesinde kendine özel bir mangal yaptıran Tatlıses, çok sevdiği kebap yapmayı da ihmal etmiyor. İnşaatta zaman geçirirken nargile içen ve buradan çalışmaları kontrol eden Tatlıses, "Tatlıses cennet bahçesi" projesinin 1.5 yılda tamamlanacağının söyledi. Burada yaşayan insanların projeye yoğun ilgi gösterdiği belirtilerken, inşaatlar da tüm hızıyla devam ediyor.

Villa ve bina şeklinde yapılacak olan konutların kaba inşaatlarının tamamlanmak üzere olduğu öğrenilirken, 12 katlı binalarında yapımına yakın zamanda başlanacağı belirtildi. 1030 apartman dairesi ve 500 civarında villanın olacağı proje kapsamında sosyal tesisler ve çarşılar da bulunacak. Projenin bitmesi halinde 3 bin ailenin burada yaşayacağını belirten Tatlıses, "İşlerin yavaş yürümesinden dolayı biraz sinirleniyorum. İnsanların burada oturması onlar için çok büyük keyif, bu keyif bana büyük onur veriyor" dedi.

İnşaat nedeniyle zamanının büyük kısmını Irak'ta geçiren İbrahim Tatlıses, zaman zaman inşaatta demirleri de kendi elleriyle bağlıyor. İnşaatında sık sık demir bağlayan Tatlıses,"Benim esas mesleğim bu"dedi..Demir Bağlama işinin püf noktalarını anlatan Tatlıses, inşaatta çalışan bir işçi ile iddiaya da girdi. Tatlıses, kendinden daha erken bağlaması durumunda işçisine 1 günlük fazla para ödeyeceğini söyledi.

İnşaatını gezmeye gelen Erbillilerle sohbet eden Tatlıses, babasının Arap, annesinin ise Kürt olduğunu söyledi. Hayranlarıyla sık sık hatıra fotoğrafı da çektiren Tatlıses, kendi kullandığı arabasıyla hayranlarına poz verdi. İnşaatın kolonlarına beton döken Tatlıses, eskiden harcın elle çekilen asansörlerle taşındığını söyledi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri