Beşiktaş'tan Sosa misillemesi!

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Beşiktaş, Fenerbahçe'ye transferde golünü attı. Takvim Gazetesi'nin bugün 7 Haziran tarihli bugünkü sayısında yer alan habere göre, Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen Siyah-Beyazlılar, Bayern Munih'te forma giyen Arjantinli golcü Sosa ile prensip anlaşmasına vardı.

Bilindiği gibi Sosa'yı Fenerbahçe de renklerine katmak istiyordu. Beşiktaş'ın Jose Ernesto Sosa ile 1 sezonluğuna kiralık olarak prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

---> Beşiktaş'tan Sosa misillemesi!

bu habere cok sevındım cıdden:Doleyyy alın hayrını gorun:D

bıze gelmesını ıstemıyordum zaten:D

ama besıktasta okaadar para varmı kı yahu..topuza ımza attırırlarsa bu transfe butceyı sarsar besıktasın...

Çifte kupayla beraber kasamıza 100 milyon dolar girmiş

Çifte kupayla beraber kasamıza 100 milyon dolar girmiş

bukadar para kazanması ımkansız otesı dostum..:)kı bole bı para olsa bıle futbolculara prımdı eglenceydı falandı fılandı dıye besıktasa fazla bısı kalmıyodur bu her kulup ıcın ole..dusunsene her sene bı klup bukadar kazansa sampıyon olunca fener ve galatasaray ozellıklede fenerın butcesı ucmstu..

kısacası okadar para gırmez hıcbır kulube:)

bunun yanında olan borclardan dolayıda elınde kalmaz bu paradan bısı:)

kı besıktasta benım tahmınım bu tabıkı en fazla 20-30 mılyon euro fılan ayırmıstır belkı okadar bıle yoktur...

Borçlarını kimse ödemiyor ki arkadaşım ne borcu :D :D

Valla haberlerde öyle yazıyor,doğruluğunu yanlışlığını tartışacak bilgim yok henüz ;)

Borçlarını kimse ödemiyor ki arkadaşım ne borcu :D :D

Valla haberlerde öyle yazıyor,doğruluğunu yanlışlığını tartışacak bilgim yok henüz ;)

nasıl borclarını kımse odemıyor yahu..he ama dogru sız baskana calısıyodunuz ne dıyodunuz tupcu mu dıyodunuz:p:D:D

mısal ben fenerlıyım:Dhemen borcumuzu cıkarım sana:D90 mulyon euro borcumuz var fakat gelırımız 120 mılyon euro fakat komplesını bır anda kapamıyoruz 5 yıllık borclanmadır bu yanı yıllık 18 mılyon euro verıyoruz:)

nasıl borclarını kımse odemıyor yahu..he ama dogru sız baskana calısıyodunuz ne dıyodunuz tupcu mu dıyodunuz:p:D:D

mısal ben fenerlıyım:Dhemen borcumuzu cıkarım sana:D90 mulyon euro borcumuz var fakat gelırımız 120 mılyon euro fakat komplesını bır anda kapamıyoruz 5 yıllık borclanmadır bu yanı yıllık 18 mılyon euro verıyoruz:)

Demek istediğimde bu zaten arkadaşım.Borçlar hemen ödenmiyor.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri