Beşiktaş'tan Bursa'ya reste rest

Asi Ruh

Kayıtlı Üye
Sarsmaz, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, taraftarı stada almama uygulamasını Bursaspor Kulübü'nün başlattığını belirterek, ''Bursaspor ne zaman taraftarlarımızı stada alırsa biz de onları o zaman alacağız. Ama Bursaspor hiçbir zaman bize bu barış elini uzatmadı'' dedi.

Bursaspor Kulübü'nün Adana'da yapılan maçı bahane ettiğini öne süren Sarsmaz, ''Ama geçen sezon oynanan maçta Adana Valiliği bu sorumluluğu almak istemedi. İstanbul'da olmadığı için maçın kontrolü tamamen Adana Valiliği'ne aitti. Bursaspor taraftarı Adana'ya gelseydi olaylar sadece Adana'da olmayacaktı. İstanbul- Adana, Bursa-Adana arasında da olabilirdi. Adana'da tribünlere gizlice giren Bursasporlular olay çıkarttı. Olay çıkarmak için bizim çarşımızın içine de girdiler. Ancak Beşiktaş seyircisi biraz sabırlı olsun. Eninde sonunda bu olaylar bitecek. Barış sağlanacak'' diye konuştu.

Nedim Sarsmaz, Bursasporluların da insaflı ve vicdanlı olması gerektiğini savunarak, ''Onların küme düşmesiyle Beşiktaş'ın hiçbir ilgisi yok. Küme düştükleri için önce kendilerini sorgulasınlar. Onlar bize centilmenlik elini uzatırsa biz iki elimizi uzatırız. Onlar bize bir adım gelirse biz onlara on adım gideriz. Beşiktaş böyle centilmen bir takımdır'' dedi.

Beşiktaş'ın Trabzonspor karşısında aldığı sonuca da değinen Sarsmaz, ''Açıkçası Trabzonspor maçından korkuyordum. Orta sahamızda üç önemli isim, Delgado, Sivok ve Cisse sakatlıkları nedeniyle oynayamayacaklardı. Trabzonspor da agresif oynayan bir takım. Özellikle orta saha hakimiyeti onlara geçer diye biraz çekindim. Ama bana göre Beşiktaş, özellikle ikinci yarıda çok iyi oynadı. İyi hamleler yaptı. Mustafa Denizli'yi kutluyorum. Çok doğru ve iyi hamleler yapıldı. Bunun sonucunda galibiyet geldi. Hem bir derbi niteliğindeki maçı kazandık, hem de Bursaspor maçına moralli gitme şansı yakaladık'' diyerek sözlerini tamamladı.

AA

Onlar bize centilmenlik elini uzatırsa biz iki elimizi uzatırız. Onlar bize bir adım gelirse biz onlara on adım gideriz. Beşiktaş böyle centilmen bir takımdır''
:106: :106:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri