Beşiktaş'ta taksit sıkıntısı

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe mağlubiyetiyle futbolculara ceza verip vermeme konusunda yönetim ikiye bölünürken, siyah-beyazlı oyuncuların da yılbaşı ve bayram öncesi gecikmiş olan transfer taksitlerini alma beklentisi taşıdıkları ifade edildi.

Dünyada yaşanan ekonomik kriz nedeniyle her şirket gibi maddi sıkıntılar yaşayan Beşiktaş’ta yönetim ise bu sıkıntıları futbol takımına en az şekilde yaşatmaya çalışmasına rağmen ödemelerdeki gecikmelerin son bulmadığı belirtildi. Yabancı futbolcuların da garanti para üzerinden anlaşmasına rağmen paralarını geç almaktan şikayetçi oldukları vurgulandı. Garanti para üzerinden anlaşma yapamayan yerliler, bayram öncesi ödemeleri beklerken, yabancılar ise yılbaşı öncesi transfer taksitlerine kavuşup tatile çıkmak istedikleri öğrenildi.

Fenerbahçe’yi 4-1 yenme başarısını gösteren PAF takımı oyuncuları ile teknik heyetinin de henüz maaşlarını alamadığı belirtildi. Ekonomik krizde personel azaltmayan yönetim, yeni yıla girmeden herkese ödemelerini yapmak için çalışıyor.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst