Beşiktaş'ın Topuz'a Tepkisi Sert Oldu

Salvo

Kayıtlı Üye

Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Son Olarak Sarı-Lacivertli Kulüple Anlaşan Mehmet Topuz'a Sert Tepki Gösterdi.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Fenerbahçe ile aralarında transferi sorun yaratan ve son olarak sarı-lacivertli kulüple anlaşıp gece geç saatlerde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile İstanbul'a gelen Kayserisporlu Mehmet Topuz'a tepki gösterdi.

Önce siyah-beyazlı kulüple anlaşıp, ''Beşiktaşlıyım ve başka takımda oynamak istemiyorum'' diyen Mehmet Topuz'un daha sonra Fenerbahçe ile anlaşmasına bir anlam veremediğini kaydeden Erdoğan, ''Ben, Beşiktaşlı duruşu olmayan futbolcuların transferini uygun görmüyorum. Beşiktaş'a, Beşiktaş duruşu olan futbolcuların transferi lazımdır'' dedi.

''Beşiktaş şanslıymış ki Mehmet Topuz transferi gerçekleşmedi'' diyen Erdoğan, ''Gördük ki Beşiktaşlı olsa da Beşiktaşlı duruşuna sahip değil. Transferin gerçekleşmemesi bu açıdan isabetli oldu'' ifadelerini kullandı.

Bu arada, siyah-beyazlı taraftarların internet siteleri de Mehmet Topuz'a tepki gösterirken, bazı sitelerde, ''Her türlü kazanan Beşiktaş olmuştur'' yorumları yapıldı

---> Beşiktaş'ın Topuz'a Tepkisi Sert Oldu

Önce siyah-beyazlı kulüple anlaşıp ''Beşiktaşlıyım ve başka takımda oynamak istemiyorum'' diyen Mehmet Topuz'un daha sonra Fenerbahçe ile anlaşmasına bir anlam veremediğini kaydeden Erdoğan

İşte biz buna kazık atmak diyoruz :D

Unutma !

Erkek Verdiği Sözü Tutar.. ;)

Baskı aLtında kaLırsa tabi söz vermek zorunda kaLır .

Söz namustur ama artık bu dakikadan sonra birşey yapamaz :)

Mehmet Topuz Beşiktaşlıymış :D :D Gülme krizine soktu beni.Madem Beşiktaşlıydın,madem sözünün eriydin o halde neden 1 yıl daha Kayserispor'da kalıp seneye bize gelmedin ? Hea ... ?? Bundan sonra hiç gelme zaten,sahte Beşiktaşlılara değil içinde Hakkı Baba gibi Sergen gibi İlhan gibi Beşiktaş duruşu olan topçular gelsin...

Mehmet Topuz Beşiktaşlıymış :D :D Gülme krizine soktu beni.Madem Beşiktaşlıydın,madem sözünün eriydin o halde neden 1 yıl daha Kayserispor'da kalıp seneye bize gelmedin ? Hea ... ?? Bundan sonra hiç gelme zaten,sahte Beşiktaşlılara değil içinde Hakkı Baba gibi Sergen gibi İlhan gibi Beşiktaş duruşu olan topçular gelsin...

sizin tüpçü adamı rahat bıraksaydı bjklıyım demezdi ztn

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri