Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 23. haftasında yarın Hacettepe ile yapacağı maç öncesi son antrenmanını bugün akşam saatlerinde müsabakanın oynanacağı 19 Mayıs Stadı'nda gerçekleştirdi.

Teknik direktör Mustafa Denizli, oyuncularının suni çim sahaya alışması için son antremanı statta yaptırırken, çalışmaya sakatlığı bulunan Mert Nobre dışında tüm futbolcular katıldı. Beşiktaş'ın yarın Hacettepe karşısına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:

Rüştü, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Sivok, İbrahim Üzülmez, Holosko, Ernst, Ekrem Dağ, Tello, Delgado ve Bobo

Siyah beyazlı takımda İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan ve Cisse ise sarı kart ceza sınırında bulunuyorlar. Bu futbolcuların karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde önümüzdeki hafta oynanacak Gençlerbirliği mücadelesinde forma giyemeyecek.​

---> Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Ben geldim millet Bjk sahipsiz kalmaz :D maça gelecek olursak Gençlerbirliği son 7 maçta 3 gol yedi müthiş defans yapıyolar tabiki güle oynuya kazanacağımız bir maç olmıyacak ama şampiyonluk yarışındaki rakiplerimiz Trabzon ve Galatasaray birbiriyle oynuyor ve Sivas'ta deplasmanda bu bizim için avantaj Zaten inönü ve Muhteşem taraftarımızla kazanırız diyorum..

---> Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Beşiktaşım eski günlerine kavuşacak ama bununda tek bir çaresi var kendini BEŞİKTAŞ gibi köklü bir klübün başkanı olacak o sefil kişinin klübümüzden gitmesi olacaktır çünkü o adam BEŞİKTAŞ'ımızı mahvedip bugünlere getirmiştir başarılı futbolcularımız satılır onların yerine hiç bir işe yaramamasına rağmen pahalı olan kişileri alırlar başarılı hocalarımız kovulur yerine daha kadro çıkarmayı bilmeyen adamlar getirilir ERTUĞRUL SAĞLAM la devam edilseydi bence şuan BEŞİKTAŞ'IMIZ 1. sırada olabilirdi BEŞİKTAŞ şuan iyi gidiyor ama 1. likte olmamamız denizlininmi yoksa demiröreninmi suçu orasını hepimiz gayet iyi biliyoruz

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri