Beşiktaşın Mabedi "inönü Ye Dair"

Asi Ruh

Kayıtlı Üye
Bugün uzaktan baktım sana...Üsküdar'dan...

İçinde ne sevinçler yaşadığımız geldi aklıma,hiç tanımadıklarımızla sarmaş dolaş olduğumuz anlar...Tanımamız da gerekmiyordu zaten;aynı yolda,BEŞİKTAŞın yanında yürümemiz birbirimizi kardeş gibi hissetmemize yetiyordu...

Üzüntüden,kahırdan,umutsuzluktan dökülen gözyaşlarına da şahit oldun...İşte o anlarda birbirimizi avuturken karar vermiştik SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİĞİMİZE...

Dört mevsimi yaşadın her maçta sana koşup gelenlerle beraber...Sadece bir stat olmaktan çok,her vakit söylendiği gibi BEŞİKTAŞLILARIN sığındığı MABED'din sen....

Yıkılacağın haberini alınca aslında ne kadar eskidiğini bildiğim halde yine kıyamadım sana...Halbuki uzun zamandır söyleniyordu "İNÖNÜ yıkılacak" diye...
Geçen senelerde "Bir şampiyonluk daha görsün de öyle yıkılsın" diye düşünmüştüm...
Bu seneyse kelimelerim farklı ama sonuç aynıydı...Şampiyonluğumuzun hediyesi olan Şampiyonlar Ligi'ne sen de şahitlik etmeliydin,en az tribünlerindeki bizler kadar hak etmiştin bunu;biz yine senin tribünlerinden haykırmalıydık sevdamızı...

Şimdi biliyorum ki 1 sene daha bizimlesin... 1 sene sonra en çok sevdiğimiz ama artık eskimiş,kullanamayacağımız bir eşyamız misali vazgeçeceğiz senden...Vazgeçeceğiz çünkü bana kalırsa ancak 1 sene daha hizmet edebilirsin SİYAH'a ve BEYAZ'a...

Son 1 sene olduğunu varsayarak diyorum ki,senin daha çok hakkını vemeliyiz bizler...Sana sahip olabilmek,sahip çıkabilmek adına neler yaşandığını sana doğru attığımız her adımda aklımıza getirmeliyiz...Başarılı veya başarısız,sevinerek veya üzülerek;nasıl olursa olsun ama ŞANINA YAKIŞIR bi sene olmalı bu sene...

Sen gidince,senin yerine yenisi gelince anılarımıza mı ne olacak?Bir sır misali aramızda kalıcak onlar,en kötüsünden en iyisine yüzümüzde bir gülümsemeyle hatırlayacağız hepsini,anlatılması güç ancak yaşanılası bir gülümsemeyle...

Biliyorum ki sen yıkılınca da içimizdeki İNÖNÜ RUHU'nu asla kaybetmeyeceğiz...
O ruh ki;bizimle beraber gelecek nesillere taşınacak...Onlar seni hiç görememiş olsalar bile senin bir BEŞİKTAŞLI için,BEŞİKTAŞ için ne demek olduğunu bilecekler...

Çünkü BEŞİKTAŞLI'yı diğerlerinden ayıran,
BEŞİKTAŞ'ı BEŞİKTAŞ yapan,
İNÖNÜ RUHU'dur...
Biz De Bu Ruhu Her Daim Yaşatacağız

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri