Beşiktaş ve Kayseri katılmadı

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Kulüpler Birliği İstanbul'da toplanırken, toplantıya Beşiktaş ve Kayserispor katılmadı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in yurt dışında olduğunu mazeret olarak bildirdiği, Kayserispor'un ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor başkanına vekalet verdiği belirtildi.

Mehmet Topuz transferinden dolayı 2 kulübün toplantıya katılmaması bir tepki olarak algılanırken, bu konuda bir açıklama yapan Gümüşdağ; "Bu konunun Kulüpler Birliği'nin beraberliğini bozacak bir hadise olduğunu düşünmüyorum. Bu tip konular zaman zaman yaşanmıştır. Bunlar da hiç bir zaman Kulüpler Birliği'nin birlikteliğini bozmaz. Bu konunun muhatapları kulüp başkanlarıdır. Kulüpler Birliği'nin huzurunu bozacak bir hadise değildir. Beşiktaş yurtdışında olduğunu ifade ederek programa katılmadı. kayserispor ise bize vekalet verdi, Onun dışında 16 kulübümüz Kulüpler Birliği toplantısındaydı" diye konuştu.

Gümüşdağ, toplanmalarının amaçlarını ise şöyle sıraladı: "Bugünkü Kulüpler Birliği toplantısı öncelikle aramıza yeni katılan takımlara Diyarbakır, Kasımpaşa ve Vestel Manisa'ya hoşgeldin kabulü niteliğindeydi ve onlara bir daha aynı sıkıntıları yaşamama dileklerinde bulunduk. Bunun dışında geçen sezonun bir değerlendirilmesi yapıldı. Geçen sezon olumlu olan gelişmelerin bu sene daha da olumlu olması arzusu ve isteği içinde olduğumuzu söyledik. Onun dışında genel değerlendirme anlamında gerek PAF ligi gerek yayın hakları, 2010'daki yayın haklarının oluşmasıyla ilgili kulüpler birliğinden de bir çalışma grubunun oluşturulması ve bunun Futbol Federasyonu ile birbirleri ile görüş alış verişinde bulunmaları ile ilgili bir değerlendirme yapıldı. Genel anlamda bu konular konuşuldu.

Ayrıca; 4 yabancının dışındaki yabancılardan her birinden 100 bin TL'lik bir rakam alınıyor. Bunun kaldırılmasıyla ilgili bir talebimiz var. Tabi bunlar tek bir madde değil. 6-7 maddemiz var. Bununla ilgili olarak zannediyorum ki Pazartesi günü Federasyon başkanıyla Kulüpler birliği vakfı başkanımız, ben, Adnan Polat başkanımız birkaç temsilci olarak gideceğiz ve bu konuları değerlendireceğiz"​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri