Sevdalara bezenmiş geliyoruz...adımlarımız asker disiplininde siyah deyip basıyoruz sag ayagımızı yere gür bir beyazla indiriyoruz sol ayagı toprak ananın bagrına dogru.inat etmşiiz isyan etmiş ********lerın purolarından cıkan islerin kapkara yaptıgı duvarlarına..baca dumanından cıkar gıbı cıkıyor nefesımız gecenin zifiri karanlıgında,sıfırın altında bilmem kac derece soguga inat.meteliksiziz biliyorduk cebımızde basımızı dondurmeye yarayan kimyasalları almaya paramız yok,olsada almaya nıyetımız yok.vermısız kendımızı kopek oldurenın koynuna,köpek gıbı tıtrıyoruz,tahta banklara kendımızı bırakmıs haldeyken.tutsak etmıs bızı kendıne,gönüllü mahkumunuz senın ipe götürmeyınde muebbet verın SİYAH-BEYAZ duvarların arasında.Armağan olsun hücreme dolan ısıgım,uzun alanlar ıstemem keza sesimin yankısını duyacak kadar uzak olayım duvarlarına yeter bana.yatmısken ÜMRANİYE sırtlarında.Büyük Amigomuzun dokulen yaslarını yalancı agıtların mahsulu sanarsın sen ey gidi serefıne yandıgımın medyası.mil çekilsin gözlerinize gormeyın emi armamızdaki TÜRK bayragının hıc bır takıma nasip olmadıgını,görmeyın siz kan fışkıran şeytan gözlerinizle şerefımızı yazdıgımız KOCAMUSTAFAPAŞA duvarlarındakı pankartları,sagır olun duymayın sarkılarımızı.sızlerı dusunupde zehır edemem valsımı yarıda bırakamam.Dünyanın pırlantasıdır semtimiz.şerefin simgesidir armamız.varsın olsun olmasın müzemizde 2 tane UEFA patentlı kupamız yada armamızda sırıtan 3 tane yıldızımız,55bın ınegın otladıgı besi damımız olmasın. Her turlu kumpasın ortasına atarız bedenımızı yumrugumuzu peskes masanıza vurmasakta her turlu bır yerden hıssettırırız acısını!
Konusmayi ogrendim,once Besiktas dedim.
Okula gittim
Okumayi ogrendim,once Besiktas yazdim.
Kac kac dedim.Yenildik dediler
Once Besiktas'a agladim.
Sinav yada mac dediler
Once BJK sectim
Konusmayi ogrendim,once Besiktas dedim.
Okula gittim
Okumayi ogrendim,once Besiktas yazdim.
Kac kac dedim.Yenildik dediler
Once Besiktas'a agladim.