Beşiktaş Keskin Virajda

Asi Ruh

Kayıtlı Üye
Ligdeki son 2 maçını kaybederek 6. sıraya kadar gerileyen Beşiktaş, bugün A.Gücü'nü İnönü'de ağırlayacak. Denizli ile kötü bir dönem geçiren Beşiktaş, maça kader sınavı olarak bakıyor.


3 puanı alıp ayağa kalkmak isteyen Siyah-Beyazlılar'da sakat Tello ile cezalı Sivok ve İbrahim Üzülmez yok.

Süper Lig'de Mustafa Denizli ile kötü bir dönem geçiren Beşiktaş, bugünkü Ankaragücü maçına kader sınavı olarak bakıyor. F.Bahçe ve Ankaraspor'a karşı üst üste alınan 2 yenilgiyle ligde 6. sıraya kadar gerileyen Siyah-Beyazlılar, İnönü'deki zorlu maçta 3 puanı çıkarıp kara bulutları dağıtmak amacında. Son Ankaraspor yenilgisiyle taraftarının da tepkisini çeken ve futbolcuları yuhalanan Kartal, 6 puan gerisine düştüğü lider Trabzonspor'la da farkın açılmaması için mutlaka kazanmak zorunda.

Yaşanacak olası puan kaybında şampiyonluk yarışında ağır bir darbe yiyecek olan Siyah-Beyazlılar, taraftarının da sert tepkisini çekecek. Başkanı Cemal Aydın ile hocası Ünal Karaman'ın istifa ettiği Başkent ekibi karşısında 3 puanın yanı sıra güzel futbolla gönül de almak isteyen Siyah-Beyazlılar'da sakatlığı olan Tello, Serdar Kurtuluş, Aydın ve Uğur İnceman ile PFDK'nın 2 maç ceza verdiği Sivok ile 3 maç ceza alan İbrahim Üzülmez oynamıyor. Dün son çalışmasını yapıp kampa giren Beşiktaş, bugün kazanıp G.Saray derbisi öncesi moral depolamak istiyor.
DENiZLİ’DEN SON UYARI BEŞİKTAŞ’TA
Teknik Direktör Mustafa Denizli dünkü son taktik çalışmadan önce ve sonrasında oyuncularına son uyarılarda bulundu. Kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyleyen deneyimli çalıştırıcının "Hiç hesapta olmayan puanlar kaybettik ve büyük bir avantaj yitirdik. Kredimizin kalmadığını biliyoruz. Hem ligdeki yerimiz hem de taraftarın beklentileri bir araya geldiğinde A.Gücü'nu yenmeye mecburuz. A.Gücü'nün hocasız ve başkansız olması sizi rehavete sokmasın. Hırslı ve istekli olursanız sorun yaşamayız" dediği öğrenildi.
5 OYUNCU KART SINIRINDA
TAKIMDA 6 eksik dışında kalan bütün oyuncularını maç kadrosuna alan Denizli, G.Saray derbisini de düşünerek kart sınırında olan oyuncularını da ayrıca uyardı. Sezon başından bu yana 3'er sarı kart gören Rüştü, Cisse, İbrahim Toraman, Serdar Özkan ve Nobre bugün kart görmeleri durumunda G.Saray derbisinde oynamayacak. Sivok ve İ.Üzülmez'in derbide olmayacak olması nedeniyle de sıkıntıda olan Denizli, kart sınırındaki 5 oyuncusuna da "Sakın rakibe sert girmeyin, hakeme itarazda bulunmayın ve kart görmeyin" diye ikaz bulundu.

Bugün
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst