Beşiktaş Bombayı Patlattı! Nihat Beşiktaşda !!

Salvo

Kayıtlı Üye
(ÖZEL HABER) Beşiktaş, transferde büyük bombayı gece yarısı operasyonu ile patlattı! Daha önce kulübü Villarreal'le anlaşılmasına karşın Türkiye'ye dönmek istemediğini belirterek siyah beyazlıların teklifini geri çeviren Nihat Kahveci, başkan Yıldırım Demirören tarafından ikna edildi!

nihat_kahveci_ozel.jpg

(ÖZEL HABER)

Beşiktaş transferde bombayı Nihat Kahveci ile patlattı.
Siyah beyazlılar, daha önce Villarreal'le bonservis ücretinde anlaşmasına rağmen yıldız oyuncunun futbol kariyerini İspanya'da sürdürmek istediğini belirterek hayır yanıtını vermesi nedeniyle transferi gerçekleştirememişti.
Siyah beyazlılar, Nihat'a hayaline gecikmeli de olsa kavuştu, , bu transferin perde arkası bilgilerine ulaştı.

-GECE YARISI BİTTİ-
İzmir'de "Şampiyonluk Bizim, Kupa Bizim" gecesine katılan başkan Yıldırım Demirören, kutlamaların ardından genel sekreter Kenan Öner, yöneticiler Şeref Yalçın, Behçet Ümitler, Üsküdar Beşiktaş Derneği Başkanı Cengiz Zülfikaroğlu ve yakın arkadaşı Serhat Soysal ile birlikte Roof Bar'da Nihat Kahveci ile buluştu.
Yapılan görüşmeler sonunda Nihat, Beşiktaş formasını giymeyi kabul etti ve başkan Yıldırım Demirören'in elini öptü. Transfer, şampanya patlatılarak kutlandı.

Nihat ile 3 yıllığına anlaşmaya varıldığı ve kulübü Villarreal'e bonservis ücreti olarak 4.5 milyon Euro ödeneceği öğrenildi.

-NİHAT KAHVECİ KİMDİR-
23 Kasım 1979'da Giresun'da doğan Nihat, 1997-98 sezonunda Beşiktaş Teknik Direktörü John Benjamin Toshack tarafında A Takım kadrosuna alınmış ve 9 Kasım 1997'de Bursaspor karşısında ilk kez siyah beyazlı formayla resmi bir maça çıkmıştı.

2002 yılının Ocak ayına kadar Beşiktaş forması giyen milli futbolcu, Real Sociedad'ı çalıştıran eski hocası Toshack tarafından, İspanyol ekibine 5 milyon Euro karşılığında transfer ettirilmişti.

İlk sezonunda Sociedad'ta fazla forma şansı bulamasa da 2004 yılında sergilediği performans ile İspanya'da yılın futbolcusu seçilen yıldız oyuncu, 2006 yılında sözleşmesi bitince Villarreal'e transfer olmuştu.​

Son düzenleme:
---> Beşiktaş Bombayı Patlattı! Nihat Beşiktaşda !!

Hani gelmeyecekti :s
Çok şaşırdım

Bir dedikleri birbirini tutmuyor
A.Yıldırım Beşiktaş'ın verdiğinin 2 katı veririm demişti o da böyle birşeyin içinde bulunmak istemiyorum deyip ikisini de reddetmişti..
Kimsenin sözüne inanmamak lazım
Sağol bu şok haberi verdiğin için :)

Bir dedikleri birbirini tutmuyor
A.Yıldırım Beşiktaş'ın verdiğinin 2 katı veririm demişti o da böyle birşeyin içinde bulunmak istemiyorum deyip ikisini de reddetmişti..
Kimsenin sözüne inanmamak lazım
Sağol bu şok haberi verdiğin için :)

Eee Gizem'cim ; demek ki neymiş ..

Herkes Mehmet Topuz , Tümer Metin değilmiş :D :D

Helal olsun Nihat'ıma benim ....

Eğer bir gün Türkiye'ye dönersem bu takım Beşiktaş'tan başkası olmayacak dedi ; Fener'in teklifini reddetti ve bize geldi ; sözünün eri ..

Beşiktaş'ımızın evladı ;) Seni bağrımıza basıyoruz ve daima seviyoruz..

Bunu bir sözle izah etmek istiyorum ; '' Gün bir gündür , o da bugündür !'' (Polat Alemdar)

Herkes Mehmet Topuz Tümer Metin değilmiş
Ona katılıyorum zaten :D
Ama ne zaman Beşiktaş'ta oynadığını görürsem o zaman inanırım..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri