Besiktas 2-1 Trabzonspor (Turkiye Kupasi)macın özetini izle

---> Besiktas 2-1 Trabzonspor (Turkiye Kupasi)macın özetini izle

tabiki yoksa bizde iş yok hep yedek kadroları yenerz:D

Sizde iş yok demedim beşiktaş iyi takım ama bu maç üzerinden çokda oo yendik havalarına girmenize gerek yok :)

Şenol hoca kendisi dedi önemli olan lig diye takım yedek kadroyla çıktı. ben yanşlış birşey demedim o değil schuster heyecandan yedinci yabancıyı oyuna alıyordu :)

Şenol hoca kendisi dedi önemli olan lig diye takım yedek kadroyla çıktı. ben yanşlış birşey demedim o değil schuster heyecandan yedinci yabancıyı oyuna alıyordu :)
Bende onu diyorum zaten.Genel olarak konuşuyorum şahsın adına alma yazdıklarımı.Yapmanız gereken Şenol hocanın dediğine tepki vermek iken siz birde bununla kendinizi avutup teselli ediyorsunuz.
icon7.gif
Birde biz büyük takımız diyerekten ortalarda dolaşmanız yok mu.Tabi lafım sana değil böyle davrananlara.O Büyük Trabzonspora yakışıyor mu hiç Birini önemse birini önemseme.
icon7.gif
Öncelikle maça yedek kadroyla çıkmadınız ama sürekli oynadığınız kadrodan farklı isimler görünce adları oluyor yedek.Alanzinho-Glowacki-Onur-Giray-Yattara aklıma gelmeyen bir kaçı daha bunlar yedek mi ? He dersen ki yedekler kadro derinliğinize gıpta ile bakarım.
icon7.gif
Yeni transfer edilen ikiz kardeşler yedek kalsınlar diye mi alındı ? Tebrikler devletten örtülü ödenek geçmişsiniz yine o zaman.
icon7.gif
Oyuncular hazır değil uyum sağlamamıslardır gibi bahanelere gerek yok Almeida-Simao-Fernandes Bunlarda bize devre arası katıldı biz de mi bahane edelim bunlar daha hazır değildi vs vs.
icon7.gif
Oyuna Colman girdi,Umut girdi,Mustafa Girdi ( Mustafaya ayrı parantez açalım Ligdeki ilk maçı Onun kafa golüyle kazanmıştınız.Onun attığı golle kazanmak güzelde kaybetmek mi sizi tesellilere sürüklüyor birşeylerin arkasına sığınmaya sürüklüyor.)Sen yanlış bir şey demedin Trabzonspor taraftarıda yanlıs birşey demedi ama Şenol hocanın yaptığı yanlışı desteklediniz ve desteklemeyede devam edecek çok kişi olacak.Bu yüzden Sizin haddinize değil Ziraat Türkiye kupası,Süper Lig şampiyonluğu,CL Katılmak.Oturun oturduğunuz yerde.
icon7.gif

Büyüksün Schuster,Türk Futboluna Rotasyon Kelimesini literatürüne kattığın için.Sen bu ülkede futbolu en iyi bilensin.En azından İlk yarıda 22 sakat futbolcu verip yinede bir güne bir gün yedeklerimizi yendiler,yedeklerimizde puan aldılar dedirtmediğin için.Bu sığ düşünceyi kafamızdan söküp attığın için.Onlar tek bir hedefle geriden geledursun biz günümüz ve 5 yıl sonrasının futbol mantelesine sahip olalım,onunla övünelim,biz 3 kulvarda birden gidebildiğimiz yere kadar dinlendirmeden ama Rotasyon uygulamasını yaparak gidelim.
icon7.gif

Beşiktaş'ı izlemediğin bir yana,biraz da mantık ilişkisini kuramaman kötü olmuş.Schuster Ernst'i oyuna alıp Guti'yi çıkaracaktı daha önceleri yaptığı gibi.Kenardan sağlık görevlisi Ersan'ın çıkmasını gerektiğini belirtti.Hatta mimiklerine bakarsan kızgınca bir zorunlu oyuncu değiştirilmesi gerektiğini belirtiyordu.Ersan çıkıncada onun yerine Türk almak zorunda kaldı.Anlayacağın Schuster heyecan yapmadı siz bir umud edip 7 yabancı olur mu diye beklediniz.
icon7.gif
Dersen ki bu sabah gazetelerde bile çıktı bu haber bende derim ki kolpa basına basın.Çünkü İnönüde bomba var haberini yapıp Taraftarın maça gitmesini engellemek isteyenlerde onlardı.:)

Allahım sen büyüksün...

Yensende yenilsende benim takımımsın.

Ama itiraf etmeliyiz onların kadrosu gerçekten bizimkilerden iyiydi -)

@ Anil.

Bu foruma Q7 lazım.:)

Bunların dilinden ancak o anlar.xD

Trabzonun şampiyonlukta haddine kupa da haddine cl de haddine. şenol hocanın kupadan vazgeçmesini bende doğru bulmuyorum sonuna kadar asilmaliydi fener maçına salladı oyuncuları çok oynatmadı beşiktaş güzel oynadı ben kötü oynadı demedim kosturun bakalim cim kurvarda trabzon olmazsa bjk nin olmasini isterim kupanin.bunlarin dilinden gibi bi kelime kullanmanda bu kadar aciklamadan sonra yakismadi ama sana birşey diyeyim bu forumda açıktan oynayan bir sen varsın bu laf da gideceği yere gitti :)

Trabzonun şampiyonlukta haddine kupa da haddine cl de haddine.

6 Günde 2 maçı kaldıramıyorsunuz 10 günde 3 maçı nasil kaldıracaksınız.

şenol hocanın kupadan vazgeçmesini bende doğru bulmuyorum sonuna kadar asilmaliydi fener maçına salladı oyuncuları çok oynatmadı

O Zaman yedekleri yendiniz deyip galibiyetimize çamur atmak yerine,Şenol hocayı eleştir,eleştirin.Önceliğiniz bu olsun.

beşiktaş güzel oynadı ben kötü oynadı demedim kosturun bakalim cim kurvarda trabzon olmazsa bjk nin olmasini isterim kupanin.

Güzel isteğin için teşekkürler fakat Şenol hoca şans vermedi bu konu bize.:) Doğrusu daha çok laf atmakla meşguldü kendileri Zamanında Sivas teknik direktörü Bülent Uygun'un yaptığı gibi Geçen senelerde Ertuğrul Sağlam'ın yaptığı gibi anlayacağın Ne zaman Anadolu Takımlarından biri lider olsa böyle oluyor voL3 dinlemedeyiz.

bunlarin dilinden gibi bi kelime kullanmanda bu kadar aciklamadan sonra yakismadi

İlk yorumumda belirttiğim gibi yazdıklarım şahsi değil geneldir.
icon7.gif

ama sana birşey diyeyim bu forumda açıktan oynayan bir sen varsın bu laf da gideceği yere gitti :)
:)

уαяєη;2896886' Alıntı:
Allahım sen büyüksün...

Yensende yenilsende benim takımımsın.

Ama itiraf etmeliyiz onların kadrosu gerçekten bizimkilerden iyiydi -)

Adam bir yabancıyı sokuyo diğerini çıkarıyor :)

Yedek kadroyla iyi bile oynadık bebeğim
Helal olsun takımımımaaa

Büyük takımsın Trabzonspor :)

tebrikler beşiktaş geç oldu güç olmasın
diyecek laf yok iyiydiler :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri