Deathalone
Banned
bize rakip yok sanırım be
Bu tür yorumlarla takımınıızı rezil ettiğinizin,yerin dibine soktuğunuzun farkında değilsiniz.yedek kadroya rakip
Bende onu diyorum zaten.Genel olarak konuşuyorum şahsın adına alma yazdıklarımı.Yapmanız gereken Şenol hocanın dediğine tepki vermek iken siz birde bununla kendinizi avutup teselli ediyorsunuz.Şenol hoca kendisi dedi önemli olan lig diye takım yedek kadroyla çıktı. ben yanşlış birşey demedim o değil schuster heyecandan yedinci yabancıyı oyuna alıyordu
Trabzonun şampiyonlukta haddine kupa da haddine cl de haddine.
6 Günde 2 maçı kaldıramıyorsunuz 10 günde 3 maçı nasil kaldıracaksınız.
şenol hocanın kupadan vazgeçmesini bende doğru bulmuyorum sonuna kadar asilmaliydi fener maçına salladı oyuncuları çok oynatmadı
O Zaman yedekleri yendiniz deyip galibiyetimize çamur atmak yerine,Şenol hocayı eleştir,eleştirin.Önceliğiniz bu olsun.
beşiktaş güzel oynadı ben kötü oynadı demedim kosturun bakalim cim kurvarda trabzon olmazsa bjk nin olmasini isterim kupanin.
Güzel isteğin için teşekkürler fakat Şenol hoca şans vermedi bu konu bize. Doğrusu daha çok laf atmakla meşguldü kendileri Zamanında Sivas teknik direktörü Bülent Uygun'un yaptığı gibi Geçen senelerde Ertuğrul Sağlam'ın yaptığı gibi anlayacağın Ne zaman Anadolu Takımlarından biri lider olsa böyle oluyor voL3 dinlemedeyiz.
bunlarin dilinden gibi bi kelime kullanmanda bu kadar aciklamadan sonra yakismadi
İlk yorumumda belirttiğim gibi yazdıklarım şahsi değil geneldir.
ama sana birşey diyeyim bu forumda açıktan oynayan bir sen varsın bu laf da gideceği yere gitti
уαяєη;2896886' Alıntı:Allahım sen büyüksün...
Yensende yenilsende benim takımımsın.
Ama itiraf etmeliyiz onların kadrosu gerçekten bizimkilerden iyiydi -)
@ Anil.
Bu foruma Q7 lazım.
Bunların dilinden ancak o anlar.xD
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.