BEŞİKTAŞ 0 - 0 Arsenal

Skaikru

Kayıtlı Üye
MAÇIN AYRINTILARI

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Milorad Mazic, Milovan Ristic, Dalibor Djurdjevic, Vladimir Jovanovic (4. Hakem)

Beşiktaş: Tolga, İsmail, Motta, Ersan, Pedro, Olcay(Dk.73 Gökhan), Veli, Necip, Oğuzhan(Dk.81 Kerim), Mustafa(Dk.88 Cenk T.), Demba Ba

Yedekler: Cenk, Serdar, Sivok, Uğur, Kerim, Gökhan, Cenk T.

Teknik Direktör: Slaven Bilic

Arsenal: Szczesny, Debuchy, Monreal, Koscielny, Chambers, Ramsey, Cazorla(Dk.90 Rosicky), Wilshere, Arteta(Dk.50 Flamini), Sanchez(Dk.73 Chamberlain), Giroud

Yedekler: Martinez, Bellerin, Miquel, Chamberlain, Rosicky, Flamini, Campbell

Teknik Direktör: Arsene Wenger

Sarı Kartlar: Motta (Dk.53), Ramsey (Dk.54, 80), Flamini (Dk.55), Monreal (Dk.66), Oğuzhan (Dk.77)

Kırmızı Kart: Ramsey (Dk.80)

1. DEVRE

1. dakikada santra vuruşuyla birlikte Demba Ba topu kaleye gönderdi, kaleci son anda topun gol olmasını önledi.

9. dakikada sağ kanattan gelişen atağımızda Oğuzhan Özyakup’un ortasına ceza sahası içinde Demba Ba hareketlendi. Ba’nın gelişine yaptığı vuruşta kaleci Szczesny başarılıydı.

32. dakikada Mustafa Pektemek’in pasıyla ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Veli Kavlak’ın kaleye çektiği şutta top kaleci Szczesny’de kaldı.

39. dakikada Wilshere, ceza sahamızın dışından aşırtma bir vuruşla şansını denedi, top kalecimiz Tolga’da kaldı.

44. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Demba Ba, rakibinden sıyrılıp kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşunda top az farkla auta gitti.

2. DEVRE

48. dakikada Oğuzhan Özyakup’un pasında topla buluşan Olcay Şahan, ceza sahasına girip rakibini çalımladıktan sonra vuruşunu yaptı, top direğin dibinden dışarı gitti.

60. dakikada ceza sahası dışında sağ çaprazda topla buluşan İsmail Köybaşı kaleyi karşısına alır almaz şutunu çekti ancak top kaleci Wojciech Szczesny'de kaldı.

80. dakikada Cazorla’nın sol çaprazdan kullandığı frikikte Tolga Zengin topu iki hamlede kontrol etti.

80. dakikada Oğuzhan Özyakup’u formasında çeken Ramsey, ikinci sarı kartı gördü ve oyun dışı kaldı.

89. dakikada topu çalan Chamberlain, ceza sahamıza girdi, vuruşunda top Tolga’nın da müdahalesiyle direkten döndü.

---> BEŞİKTAŞ 0 - 0 Arsenal

Diğer maçta hallederiz biz bunları elimizden kactilar resmen ah veli ya ah dembaba ya yinede sizi seviom

on numara maçtı ya özellikle ilk yarı 3-4 pozisyon güme gitti ya.ikinci yarıya çok fazla bakamadım.

Ama o Demba Ba'nın ilk saniyedeki şutu gol olmalıydı :1a9:

İnşallah 2.maç halletcez

Eksik orta saha ile arsenale diş söktürttük düşünün bi de orta sahamız sağlam olsa necip yerine çok iyi bir orta sahamız olsa bu maçı burda farklı alırdık buna rağmen azimle inançla oynadılar çekemeyenlere kapak olsun helal olsun kartal helal olsun biliç..

Mesut Podolski Mertesaker Walcott da eksikti hatırlatırım :D Beşiktaş galip gelmeliydi bu futbolla olmadı deplasmanda işleri zor mutlaka gol veya goller atmalı

Son düzenleme:

Arsenalde kök sokmedi hani :D

Umdugumdan iyi oynadi besiktas
Ama atamayacagi bi golun pismanligini
Deplasmanda yasayacak

Bu besiktas bu futbolla sampiyonluk yarisini kızıştırır

Rovans icin de umutlu degilim acikcasi
İngiltere de tam kadro bi arsenal
Turu kolay kolay vermez

Orta sahada biraz Atiba'nın eksikliğini hissetsekte.Beşiktaş bence oynayabileceği en iyi oyunu oynadı.Beşiktaş'ı bu yürekli oyunundan dolayı tebrik ediyorum.

ben maçın 28. dk sına yetişebildim , Dembabanın pozisyonu sonradan izledim , baya iyiymiş :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri