By.CheqiCi
Kayıtlı Üye
Beşar Esad'ın Ölmesini İstiyormusunuz?
Öncelikle genel bir forum alanında siyasi bir liderin ölüm anketini açmak kadar mantıksız ve iradesiz bir olay görmedim.
Ama tabii ' Beşar Esad ' alevi kökenli bir siyasi lider olduğu için ve Türkiye toplumunun' da alevileri sevmediğini bildiğimiz için bu tür anketlere ve fikirlere şaşırmamak gerekiyor.
Anketin cevabına gelecek olursak,
Hayır ölmesin.
Allah ona güç ve kuvvet versin.
Beşar Esad: Ülkemde doğdum ve ülkemde öleceğim.
Beşar Esad: Bırakmayı düşünmüyorum çünkü ben batının kuklası değilim.
Bu iki sözden Türkiyede ki yürüyen takım elbiselerin (anlayana) R.T.E ve A.G ünde etkilenmesi lazım.
Mantığı senden öğrenecek değilim.
Sen kimin kuklasısın acaba.
Kendi ülkendeki insanlar dışarıya çıkamasın, korkudan camdan bakamasın.
İnsanları durmadan öldüren birisinden bahsediyoruz.
sende gel burda başka ülkenin liderlerini savun.
Yazık
Mantığı sen sadece benden değil başka hiç kimseden öğrenemezsin.
Ben kukla değilim ama sen beni kukla olarak görüyorsan en azından senin gibi R.T.E nin kuklası değilim.
Başka ülkenin liderini değil kendi vatanım olan Suriye' nin liderini savunuyorum.
Ve buda buraya son mesajımdır.
Fikirlerimi içeren mesajlarıda yiyorsa silmezsiniz.
Mantığı sen sadece benden değil başka hiç kimseden öğrenemezsin.
Ben kukla değilim ama sen beni kukla olarak görüyorsan en azından senin gibi R.T.E nin kuklası değilim.
Başka ülkenin liderini değil kendi vatanım olan Suriye' nin liderini savunuyorum.
Ve buda buraya son mesajımdır.
Fikirlerimi içeren mesajlarıda yiyorsa silmezsiniz.
[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] a katiliyorum..
She ' e katılıyorum.
[MENTION=154874]leylmira[/MENTION]'ya katılıyorum.
[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] ya katılıyorum.
Öncelikle genel bir forum alanında siyasi bir liderin ölüm anketini açmak kadar mantıksız ve iradesiz bir olay görmedim.
Ama tabii ' Beşar Esad ' alevi kökenli bir siyasi lider olduğu için ve Türkiye toplumunun' da alevileri sevmediğini bildiğimiz için bu tür anketlere ve fikirlere şaşırmamak gerekiyor.
Anketin cevabına gelecek olursak,
Hayır ölmesin.
Allah ona güç ve kuvvet versin.
Beşar Esad: Ülkemde doğdum ve ülkemde öleceğim.
Beşar Esad: Bırakmayı düşünmüyorum çünkü ben batının kuklası değilim.
Bu iki sözden Türkiyede ki yürüyen takım elbiselerin (anlayana) R.T.E ve A.G ünde etkilenmesi lazım.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.