Beşamel Soslu Karnabahar (Diyet)

ashli

Bayan Üye
BEŞAMEL SOSLU KARNABAHAR (DİYET)

MALZEME
200 gram taze kaşar
1 adet orta boy karnabahar
2 çorba kaşığı un
Yarım çorba kaşığı margarin
1 litre diyet süt
Tuz

1 Karnabaharı tuzlu suda haşlayarak tepsiye alalım (çok uzun süre haşlamayın ki yumuşayıp dağılmasın). Daha sonra çiçekleri ayıralım.
2 Bir tencerede yağı, unla kavuralım. Üzerine soğuk sütü ekleyip, karıştıralım. Karışım kaynamaya başladığında içine bir tutam tuz serpelim.
3 Tepsiye aldığımız karnabaharın üzerine dökelim. Kaşarı rendeleyip karnabaharın üzerine serpiştererek 200 dereceye ayarlanmış fırında 20 dakika pişirerek servis yapalım.

Not: Diyet yaparken, yiyecekleriniz arasında kepek, yulaf, yeşil sebze gibi hazmı kolaylaştırıcı lifli gıdalar da bulunmalı.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst