Beşamel Soslu Et

Salvo

Kayıtlı Üye
Beşamel Soslu Et...


392774130_19a134b177.jpg



Malzemeler

500 gram kuşbaşı et

2 yemek kaşığı wochestershire sos (Marketlerden hazır alabileceğiniz gibi, ewde soya sosu, soğan, sarımsak, sirke, mısır şurubu ile de hazırlayabilirsiniz..)

Defne Yaprağı

karabiber


Beşamel Sos için

1,5 su bardağı süt

50 gram margarin

2 yemek kaşığı un

100 gram kaşar peynir


Hazırlanışı

Et, baharatlar ve Wochestershire sos ile 20 dakika düdüklüde haşlanır.
Un yağ ile kavrulur.
Süt yavaş yavaş karışıma eklenir.
Kıvam alıncaya kadar karıştırılarak pişirilir.
İçine rendelenen kaşar peynirin yarısı konulur.
Borcama boşaltılan etin üzeri beşamel sos ile kapatılır.
Önceden 175 dereceye ısıtılmış fırında 40 dakika pişirilir.
Üzerine kaşar peynirler serpilip tekrar fırına verilir.
Peynirler kızarınca servis yapılabilir.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri
Üst