[Berbere-Kuaföre] bahşiş bırakır mısınız?
BadMatmazel توغبه Prenses 11 Ocak 2014 #5 ---> [Berbere-Kuaföre] bahşiş bırakır mısınız? Güzel yaparsa evet
'Gülümse :D Prenses 13 Ocak 2014 #6 ---> [Berbere-Kuaföre] bahşiş bırakır mısınız? floryada yaşıyorum ve buradaki kuaförlerde vermek zorunluluk gibi bir şey.
---> [Berbere-Kuaföre] bahşiş bırakır mısınız? floryada yaşıyorum ve buradaki kuaförlerde vermek zorunluluk gibi bir şey.
Skaikru Kayıtlı Üye 13 Ocak 2014 #7 ---> [Berbere-Kuaföre] bahşiş bırakır mısınız? Bahsis birakiliyo muydu
XPeke Kayıtlı Üye 13 Ocak 2014 #8 ---> [Berbere-Kuaföre] bahşiş bırakır mısınız? ilk defa duydum böyle birşey
Valetta Bayan Üye 17 Nis 2014 #9 ---> [Berbere-Kuaföre] bahşiş bırakır mısınız? Hayır elimden gelse hiç para vermicem xD
Queen2 N.❤ Prenses 17 Nis 2014 #10 ---> [Berbere-Kuaföre] bahşiş bırakır mısınız? hayır zaten yeterince para ödüyorum çıkarken xD
Farkedmez Tanrı TÜRK'ü Korusun! Kayıtlı Üye 26 Nis 2014 #11 ---> [Berbere-Kuaföre] bahşiş bırakır mısınız? Bırakmadım daha önce hiç, sonrası için bilemem