benimde itiraflarım hiç bitmiyo

dr_hunter

Banned
axyas01.jpg
Oturma odasından balkona takla atarak geçmek isteyen Fercan Peksoy boşluğa düştü. Dördüncü kattan zemine inen 11 yaşındaki jimnastikçi, saltolu hız kesme tekniğiyle hayatta kalmayı başardı
42.gif
axyas012.jpg
11 yaşındaki jimnastikçi antrenman yaparken 4. kattan düştü. Düşerken refleks olarak 'hız kesme' tekniğini uygulayan Fercan, ölümden döndü!
HABERİN DEWAMI;
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=170490

SİZCE BU BENİM KARDEŞİM WE BENİM İTİRAFIM NE OLABİLİR?

yoq bulamadın başka bişe benım kişiligimi bilen bunuda çözer bunu bioyun gibi düşün rapor--rota siz hariç

onunla gurumu duyuyosun :D sana cekmıs bellı odadan atlarken aşağı herkes dusmez ozel bır zeka lazım :11: öldumyaa :D

açıklıyorum:
Onu balkondan ben attım onun ordan duşmesii imkansız resımlre dıkkat edersenız ordan dusmesıı ıcın
balkonun olmamasıı lagzııım
üstelık çamaşırların asıldıgı tellerde war yane ımkansız
pişmanım ama ona bişe olmadıgı için çok mutluyum

neden yaptın dersenız :
pisikolojık tedawi alıyorum saten

umarım yeterlidir

Yok Ben Sewdigim HerŞeyİ ÖldÜrÜrÜm Yane Ben Degİl Arkim Nİko Arasira Çikiyoo Disarii İÇİmde Buyuduu Ben Ona Nİko Dİyoruuumm

Ya İstersen Bİ Ara TaniŞin :d

hunter dönmüşsün yaw özlettin kendini :D her neyse jimnastik salonunu dava etmeyi düşünüyom die düşünebilirsin.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri