Benim Yaşadığımı O da Yaşayacak

ADMIRAL

Kayıtlı Üye

Halis Özkahya''nın kendisi hakkındaki “bana tükürdü” iddialarına büyük tepki gösteren ve dava açmak için avukatını Türkiye'ye çağıran Meireles'ten çarpıcı sözler.

Hakemin raporunun kendisi için hiçbir önemi olmadığını söyleyen Portekizli yıldız, “Çünkü ben, ne yaptığımı biliyorum. Birinin yüzüne tükürmek iğrenç bir hareket. Asla böyle bir şey olmadı, olamaz. Bu olaydan sonra kızına her zaman doğruyu söylemesini, insanlara iyi davranmasını öğütleyen bir baba olarak evime 3 gün boyunca mahcup gittim. Özkahya da benim yaşadıklarımı yaşayacak ve evine 3 gün mahcup gidecek” dedi. Meireles, Portekiz Futbol Federasyonu’nun sitesine yaptığı açıklamada da, “Hakemin, benim imajımı zedelemek istediğini hissediyorum. O yalanları neden raporuna yazdı anlamıyorum. Bu yalanlara tahammül etmeyeceğim. Adaletin yerini bulmasını istiyorum ve bunun için mücadele edeceğim” sözlerini sarfetti.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri