Benim tecavüzüm Beren’den iyiydi

RaPizM^^

Bayan Üye
Hürrem Sultan rolü için kameralar karşısına geçen Hülya Avşar Kanal D’de başlayan “Fatmagül’ün Suçu ne?” dizisindeki Beren Saat’in tecavüz sahnesi için “Tecavüz sahnesi bizim çektiğimiz filmde çok daha heyecanlıydı” dedi.

AVRUPA Kültür Başkenti ajansı desteğiyle ‘8 Ülke 8 Yönetmen Mimar Sinan’ adlı belgeselde Hürrem Sultan’ı canlandıracak olan Hülya Avşar önceki gün Hünkar Kasrı’ndaki çekimlerde kamera karşısına geçti. Sette basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Avşar Kanal D’da yayınlanmaya başlayan ‘Fatmagül’ün Suçu Ne’ adlı dizide oynayan Beren Saat’in tecavüz sahnesi hakkında konuştu. Yıllar önce çekilen sinema.hurriyet.com.tr/" target="_blank">sinema filminde rol alan sanatçı “Beren Fatmagül rolüne çok yakışmış. Beren’in o çocuk halini benim o yaşlardaki tavırlarıma çok benzettim. Kendi filmimin sahnelerini bildiğim için bir an önce o sahneler gelsin istedim. Tecavüz sahnesi bizim çektiğimiz filmde çok daha heyecanlıydı ve dehşetle seyrediliyordu. Belki ben gözümde çok büyüttüm ya da daha önce ben oynadığım için bana sinema filmi daha heyecanlı geldi. Ama genel olarak çok beğendim” diye yorum yaptı.
Davayı ben kazanacağım
Piyanist Fazıl Say’la ‘arabesk’ tartışması yüzünden mahkemelik olup hakkında 100 bin TL’lik manevi tazminat davası açılan Hülya Avşar “Çok eğleniyorum çünkü ben kazanağım. Fazıl Say’ın kişiliğiyle sanatı çok örtüşmüyor. Bence hakikaten konuşmasın sadece piyano çalsın” dedi.

11572316.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri