Benim tatlı meleğim

RaPizM^^

Bayan Üye
703096786928.jpg

Hayatlarının en önemli varlığı çocuklarıyla InStyle dergisine poz veren ünlü anneler; çocuklarının hobilerini oynadıkları oyunları giyim stillerini ve birlikte nasıl vakit geçirdiklerini anlattılar
İNCİ TÜRKAY (Ali'nin annesi)
KIYAFETİNİ KENDİ SEÇİYOR

Tiyatro ve dizi oyuncusu İnci Türkay 5 yaşındaki oğlu Ali ile birlikte çok iyi ve kaliteli vakit geçirdiğini söylüyor...
Yap-boz yapıyoruz tiyatroya gidiyoruz yürüyüşe çıkıyor veya tenis oynuyoruz.
Aktivite veya spor yapmak istemezse üstüne gitmiyorum. Mesela at bindi ama istemedi bıraktı.
Ali en çok Örümcek Adam ve Ormancı kostümlerini seviyor.
Ali günlük hayatında spor giyinmeyi seviyor. Renk uyumu konusunda da oldukça seçici. Artık tişörtlerini alırken tercih yapıyor ve tişört-ayakkabı uyumuna bakıp "Bu bununla olmaz" diyor.
Köpeğimiz Siyah'ın sorumluluğunu Ali'ye bıraktım. Siyah'ın yemeğini ve suyunu vermek ve bakımını yapmak Ali'nin görevleri arasında.

İCLAL AYDIN(Lal'in anesi)
KAMERA ÖNÜNE ÇOK MERAKLI

Oyuncu-köşe yazarı İclal Aydın ve kızı Lal (8) birlikte sinemaya yemeğe ve kuaföre gidiyor. Aydın kızıyla ilişkisini şöyle anlatıyor:

Ben yazımı yazarken Lal de dergi hazırlar ve bu genellikle çocuk moda dergisi olur.
Piyano dersi alan Lal okulunda basketbol oynuyor ve yüzüyor.
Bence bir çocuğa bırakabileceğiniz en iyi şey; iyi bir kütüphane ve yetenekleri doğrultusunda arzu ettiği işleri yapabileceği kendini ifade edebileceği özgür alanlar yaratmak.
Lal kamera önüne meraklı. Ama bir anne olarak yapacağım en iyi şey onu bir erişkin oluncaya kadar kameralardan uzakta tutmak. Kendime Goldie Hawn'u örnek alıyorum. Hawn kızı Kate'i şov dünyasından uzak tutmuş. Kate büyüyüp sınavlara girip çaba göstererek Kate Hudson olmuş.

PINAR TEZCAN (Derin'in annesi)
KIZIMA KARDEŞ LAZIM

Manken Pınar Tezcan kızı Derin'i kucağına alalı neredeyse yedi ay olmuş. Ama o gün bugün işi gücü bırakmış kızıyla ilgileniyor...

Derin oturmayı öğrendi. Şu sıralarda en çok oturmayı seviyor ve her şeyin etiketini yemeye çalışıyor.
Yıkanmayı çok seviyor. Suyu uzaktan görünce bile heyecanlanmaya başlıyor. Beziyle dolaşmak istiyor. Bu yüzden de en çok body giyiyor. Dışarı çıkarken de askılı tiril tiril bir elbise veya şort giydiriyorum.
Derin'e bir kardeş gerekiyor. Çünkü onun yalnız büyümesini istemiyorum.
Derin'i her yere götürüyorum. Yurtdışı seyahatlerine bile gidiyoruz. Yani o bana uyuyor ben ona değil.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri