Benim Pirinc Unlu Muhallebim :)

Derin42

Bayan Üye
Simdi yaptim paylasayim dedim etrafimdaki akrabalarimin benden hep istedikleri pirinc unlu muhallebim biliyorum cok özensiz oldu kusuruma bakmayin yoksa koca evinde boyle özentisiz yapamam bugun bahar temizligi yaptik mutfagi bastan asagi temizledim yani elimden bu kadar geldi
3evapymu.jpg

Malzemeler :
1 litre süt
7 corba kasigi seker
7 corba kasigi pirinc unu

Hazirlanisi :
Tencereye sütü döktügünüzde icine 7 kasik pirinc ununu ve sekeri ilave edip karistiriyorsunuz kisik ateste kivamini bulana kadar ,cocuklar cok sevebilir :) pirinc unu saglikli cocuklar icin dis gelisimi icin ..

---> Benim Pirinc Unlu Muhallebim :)

Gayet Güzel :)
Bende Bugun perdelerimi yıkadım Camlarımı Sildim :) yorgunlukla iyi gider bu :cy(19):

Gayet Güzel :)
Bende Bugun perdelerimi yıkadım Camlarımı Sildim :) yorgunlukla iyi gider bu :cy(19):
tesekur ederim ..:)
hehe evet iyi yaptin canim evimiz miSs gibi koksuun ,yaparsin kocacigina canim kolay pratik bugun yapmasan yarin yap bakalim sevecekmi :)

Deneyeceğim:))
Hoşuma gitti.
Afiyet olsun,günün yorgunluğu [MENTION=157575]She`[/MENTION] nin dediği gibi ancak bununla gider:5p27y:

Senin Elin Değdiğinde bir başka olur eminim :)
[MENTION=164193]Derin42[/MENTION] banada getir yakınız surada :)

Merkez Derken [MENTION=164193]Derin42[/MENTION] hangi ilçedesin :) bende merkezde değilim zaten :)

[MENTION=164193]Derin42[/MENTION] bende istiyorum amaaaaaaa :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri