Benim işim gol atmak !

karagümrük

Kayıtlı Üye
Bursaspor'un yeni transferi Leonel Nunez, sert şutlarıyla dikkat çekti.

Bursaspor’un son transferi Leonel Nunez’in füzeleri daha ilk haftadan rakiplerin gözünü korkuttu. Konyaspor maçında 32 metreden çıkardığı serbest vuruşu ve çataldan dönen röveşatası ile yıldız oyuncu doğru transfer olduğunu kanıtladı.
Nunez, Argentinos Juniors takımında futbola başladı. 17 yaşında A takıma yükselirken 61 maçta 24 gol atmayı başardı. 2007 yılında Olympiakos formasıyla Yunanistan serüvenine başlayan Arjantinli’nin 18 karşılaşmada 2 gollük performansı 2008-2009 sezonunda ülkesine dönmesine neden oldu.

Olympiakos’un Şampiyonlar Ligi’nde Werder Bremen, Real Madrid ve Chelsea ile oynadığı karşılaşmalarda forma giyen Nunez, Independiente formasıyla ilk sezonunda 30 maça çıktı ve 7 gol kaydetti. Geçtiğimiz sezon Açılış Ligi olan Apertura’da 14 maçta 2 kez ağları havalandıran golcü futbolcu, kapanış ligi olan Clasura’da ise 11 maçta 7 gol ve 1 asistlik performans ortaya koydu.

Adaptasyon süreci

Bursaspor’a yeni katıldığını ve uyum sürecini atlatmaya çalıştığını belirten Arjantinli futbolcu, “Bunlar daha hiçbir şey değil. Benim işim gol atmak. Kendime güveniyorum ve Bursaspor’da başarılı olacağıma inanıyorum. Ancak takıma yeni geldim. Adaptasyon sürecini aşmam gerekiyor” diye konuştu.

Milliyet

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri