Deniz kızı
Bayan Üye
Birbirinden farklı hikayeleri, güçlü ve renkli karakterleriyle, apayrı coğrafyalarda, farklı dillerde anlatan; İstanbul' dan Batum' a, Kars' tan Artvin Hopa' ya kadar uzanan bir aşk masalı...
Heyecan dorukta!
atv'nin sevilen ve çok izlenen dizisi Benim İçin Üzülme'de bu hafta heyecan dorukta!
Bıçaklayacak mı?
Benim İçin Üzülme'de Niyazinin karşısına dikilen Harun, onu bıçaklayacak mı...
Sinan, Hopada kalma konusunda artık net bir karar vermek zorunda. Sinan, Bahar için Hopada kalacak mı...
Birbirinden farklı hikayeleri, güçlü ve renkli karakterleriyle, İstanbuldan Batuma, Karstan, Artvin Hopaya kadar uzanan bir aşk masalı
Bu hafta neler olacak?
29. bölüm özeti:
Niyazinin karşısına dikilen Harun, onu bıçaklayacak mı? Aylar sonra Niyazi ile kavuşan Bukenin mutluluğu kısa mı sürecek?
Sinan, Hopada kalma konusunda artık net bir karar vermek zorunda. Sinan, Bahar için Hopada kalacak mı? Şahinin, Baharla tatile çıkacağını öğrenen Naz, deliye dönecek ve ortalığı iyice karıştıracak.
Orhanla güzel zamanlar geçirmeye başlayan Mustafa, borçlu olduğu adamlardan tehdit telefonu alınca bir çıkış yolu bulmak zorunda kalacak.
Yayın Günü: 21 Mayıs 2013 / Salı
Yayın Saati: 20.00
İzlenme oranlarında üst sıralarda
Dizi, geçtiğimiz haftayı izlenme oranlarında tüm kişiler dizi kategorisinde Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin ardından yakın arayla ikinci sırada tamamlarken; AB grubunda ise Seksenler ve Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin ardından kendisine yer bulmuştu.
Diziler.com