Deniz kızı
Bayan Üye
Ölüme atladı!
atv'de yayınlanan 'Benim İçin Üzülme' dizisinin çekimlerinde hareketli anlar yaşandı.
Dizi setinde dublörün zor anları
'Benim İçin Üzülme'de aksiyon sahneleri eksik olmuyor. Geçtiğimiz bölümlerde yayınlanan ve çok ses getiren araba kazası sahnesinden sonra bu sefer de Eren Hacısalihoğlunun uçurumdan atlaması geceye damgasını vurdu.
TÜM ÖNLEMLER ALINDI
'Buke'ye olan aşkı için kan kardeşi 'Niyazi'yi bıçaklayan ve polise yakalanan 'Harun'; son çareyi uçurumdan atlamakta buldu.
Uçurumun yüksekliği, sivri kayalıklara yakınlığı ve Karadeniz'in hırçın dalgaları, 'Benim İçin Üzülme' ekibinin birtakım önlemler almasına neden oldu.
Dublör Oktay Feyizoğlu, zor sahnelerde Hacısalihoğlu'nun yerine geçerken; dalgıçlar ise denizin altında hazır bekledi.
Atlayış sonrasında Feyizoğlu'na acil müdahale gerçekleştiren dalgıçlar; dublörün sivri kayalıklara doğru sürüklenmesini engelledi.
Dün akşam ekranlara gelen bölümün kısa özeti ise şöyle:
Niyazi ve Buke düğün hazırlıklarına başlayacaktır. Davutun barakada kaldığını öğrenen Nermin, acımasız bir plan yapar.
Sinan, Irmakın yakınlaşma çabalarına taviz vermeyecektir.
Irmakın, Bahar hakkındaki şüphesi Nazı harekete geçirir. Baharı evde bekleyen sürpriz ne olacaktır?
Orhan, içindeki aşk acısını babası ve annesiyle paylaşarak dindirmeye çalışırken çok büyük bir şok yaşar.
Bölümün son dakikaları
Diziler.com