bugün benim doğum günüüümmmm :)hahaha
beyazgul_57 Bayan Üye 7 Eki 2011 #3 ---> benim doğum günüm teşekkür ederim hep beraber olmak dileğiyle
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 7 Eki 2011 #4 ---> benim doğum günüm doğum günün mübarek olsun nice mutlu ve sağlıklı senelere...
yesil83 Bayan Üye 7 Eki 2011 #9 ---> benim doğum günüm dogum gunun kutlu olsun, saglikli hayirli nice senelere insaALLAH...
beyazgul_57 Bayan Üye 7 Eki 2011 #11 ---> benim doğum günüm hepinize teşekkür ederim bu arada pasta süper görünüyor bende sizi seviyorum
aLiii Kayıtlı Üye 7 Eki 2011 #15 ---> benim doğum günüm doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah.
Mekselina Bayan Üye 7 Eki 2011 #17 ---> benim doğum günüm Hayat denilen bu tiyatro sahnesinde rol arkadaşlarınızın gönlünüzce olması dileğiyle doğum gününüz kutlu olsun ...
---> benim doğum günüm Hayat denilen bu tiyatro sahnesinde rol arkadaşlarınızın gönlünüzce olması dileğiyle doğum gününüz kutlu olsun ...
qhenadiE Bayan Üye 7 Eki 2011 #18 ---> benim doğum günüm İnşallah bir dahaki doğum gününüde bu forumda bizlerle kutlarsın :R Doğum günün kutlu olsun nice mutlu dertsiz tasasız yıllara :R
---> benim doğum günüm İnşallah bir dahaki doğum gününüde bu forumda bizlerle kutlarsın :R Doğum günün kutlu olsun nice mutlu dertsiz tasasız yıllara :R
Efsunkar Bayan Üye 7 Eki 2011 #20 ---> benim doğum günüm Nice nice mutlu sağlıklı yıllara) Doğum gününüz kutlu olsun