TatLı prenses
Bayan Üye
Benim cennetim bana bakan gözlerindir..
Sen diye başlamalı tüm sözlersonunda noktası ben olmalıyım..
Sana yazılmalı tüm şiirlerusta şairler okumalı biz dinlemeliyiz.
Her mısra sen diye başlamalıyürüdüğün yollara gül olmalıyım diye başlayan her sözde
ben senli yollara gül olmalıyım.
Benim yaprağım senin kokun olmalıellerin değmeli her bir tanemesolgunluğumda bile
sen diye düşmeliyim toprağa.
Ve sen diye açmalıyım çiçeksiz kalmış tüm yüreklerebana bir tek sevdalı eller değebilmelidalımda
sevilmeliyim hiç koparılmadan.
Sonra kokunu bürünmeliyim tekrarne kadar umutsuz yürek varsa senin gözlerin gibi bakabilmeyi
anlatmalıyım onlara.
Benki umutsuz bir yürektimsenki umudu müjdeledin banabenki herşeyden yorulmuşöylece
bırakmışken kendimisen geldin kanat oldun bana hiç yorulmadan taşıdın kollarında
tatlı dilinle yaklaşımın hayat verendi bana
Ve sen öyle bir baktınki bana gözlerin cennetim oldusolgun yüzüm mutlulukla doldu
yanağındaki güller yüreğime doğdu.
Gönlümün gülü adını verdim sana sen bana herşey olurken ben sana herşeyden öte oldum...
Öyle ya
Senin cennetin benim yüreğimken; benim cennetim bana bakan gözlerindir...
Sen diye başlamalı tüm sözlersonunda noktası ben olmalıyım..
Sana yazılmalı tüm şiirlerusta şairler okumalı biz dinlemeliyiz.
Her mısra sen diye başlamalıyürüdüğün yollara gül olmalıyım diye başlayan her sözde
ben senli yollara gül olmalıyım.
Benim yaprağım senin kokun olmalıellerin değmeli her bir tanemesolgunluğumda bile
sen diye düşmeliyim toprağa.
Ve sen diye açmalıyım çiçeksiz kalmış tüm yüreklerebana bir tek sevdalı eller değebilmelidalımda
sevilmeliyim hiç koparılmadan.
Sonra kokunu bürünmeliyim tekrarne kadar umutsuz yürek varsa senin gözlerin gibi bakabilmeyi
anlatmalıyım onlara.
Benki umutsuz bir yürektimsenki umudu müjdeledin banabenki herşeyden yorulmuşöylece
bırakmışken kendimisen geldin kanat oldun bana hiç yorulmadan taşıdın kollarında
tatlı dilinle yaklaşımın hayat verendi bana
Ve sen öyle bir baktınki bana gözlerin cennetim oldusolgun yüzüm mutlulukla doldu
yanağındaki güller yüreğime doğdu.
Gönlümün gülü adını verdim sana sen bana herşey olurken ben sana herşeyden öte oldum...
Öyle ya
Senin cennetin benim yüreğimken; benim cennetim bana bakan gözlerindir...