sel!n
Bayan Üye
Beni yalnizligima yasadigim yillar hazirladi. O yillarin içinde sen vardin, baskalari vardi. Hepiniz bir bir aldattiniz sonra birer birer terk ettiniz. Benden bir seyler alarak, içimden bir seyler kopararak gittiniz.. Inançlarim yikildi, umutlarim azaldi. Simdi çevremi kusatan karanligin içinde, geçmis yillari düsünüyor, o artik bir daha geri gelmeyecek zamanlara agliyorum ... Seni tanimadan önce yalnizligin bu kadar korkunç oldugunu bilmezdim. Nice aldanmalar görmüs, nice yalnizliklara dayanmistim senden önce. Ne kadar hayal kirikliklari ile dolu olursa olsun; sen en büyük gücümdün. Hatiralar tesellimdi ve bir gün seni bulmak ümidi beni hayata bagliyor , her geçen gün biraz daha sana dogru itiyordu. Simdi senden kalan hatiralari yasiyor ve beni sensiz koyan alinyazima agliyorum anliyor musun? Bazen saatlerce oturur hiçbir sey konusmazdik seninle, gözlerimiz birbirini bulurdu, ellerim ellerine degerdi... Avuçlarimiz yanardi, özlemle dolup tasardi yüreklerimiz. Bazen yagmur yagardi, islanirdik caddelerde. Bazen serin bir rüzgar çikardi, sen üsürdün. Sonra yavas yavas aksam olmaya baslardi gün batardi, ayrilik vakti yaklasirdi. Simdi o beraber yasadigimiz essiz dakikalari özlüyor ve yokluguna agliyorum. Belki seni bir daha hiç göremeyecegim. Görsem bile ne degisecek? Beni tanimayacaksin bile. Gözlerini egerek geçip gideceksin yanimdan . Ayni sehirde iki yabanci gibi yasayacagiz artik . Birbirimizin varligindan habersizmiscesine, yillar yili bir hayat yükünü tasiyip gidecegiz . Hatiralar gitgide içinde küllenmeye baslayacak . Bana ait hiç bir seyi hatirlamak istemeyeceksin. Iste o dayanilmaz unutusu, ta derinlerden hissediyor ve basimi ellerimin arasina alip unutulduguma agliyorum ... Kim bilir ne zaman dinecek bu gözyaslari? Bu kosu ne zaman bitecek? Anlasana artik yoruldum.. Sensiz bir seyin degeri kalmadi gözlerimde. Bir an önce bu kosu bitsin istiyorum. Düsünsene, bütün saatler durmak için o ani bekliyor. Sonu duyuracak zil çalsin artik. O anda tanimadigim seyirciler ayaga kalksin. Muhtesem bir son olsun bu. Duydugun zaman içinde bir seyler burkulsun ve gözyaslarinin en güzeliyle dolsun gözlerin.. Benim aglanmayacak bir yerde oldugumu düsün ve artik birazda sen agla. Yokluguma, sevilmemisligime, anlasilmamisligima.