Deniz kızı
Bayan Üye
Benim Adım Gültepe dizisinin 2. bölümü 10 Eylül Çarşamba günü saat 20.00′de Kanal D ekranlarında
BENİM ADIM GÜLTEPE DİZİSİ 2. BÖLÜM KONUSU: GÜLÜMSER AŞKINDAN KAÇIYOR
Geceyi sokakta beraber geçiren Seyfi ve Fevzi, Komiser Yavuzun çevirdiği kirli işlere tanık olurlar. Seyfi ve Fevzi bu durumu Eşrefe anlatmaya kara verir.
Halil, aşkından yanıp tutuştuğu Gülümserin evine çatkapı gelir. Bu beklenmedik ziyaret Gülümsere zor anlar yaşatır. Canından çok sevdiği oğlu ve yasak aşkı arasında sıkışıp kalan Gülümser, Halilden ayrılmaya karar verir. Ancak Halil, deli divane olduğu Gülümserin bu kararını kabul etmez.
Sunanın kızı Nazlı ve kardeşi, Meziyete rağmen baba evine geri döner. Ancak Gültepeye gelişi hayli olaylı olur. Meziyet, eşyaların eve taşınmasını engellemek için elinden geleni ardına koymaz. Mahalleyi beğenmeyen ve herkesi küçümseyen Nazlı ise, taşınmalarına yardım eden Basriyi de tersleyince karşısında Seyfiyi bulur. Abisine sahip çıkan Seyfi, Nazlı ve Murat birbirine girer.
Babası Saadettini gizlice gözetleyen Fevzi, gördükleri karşısında buz kesilir. Bu sırada abisi Reşat, babasının yaptıklarına seyirci kalamaz ve polise ihbar eder. Evlerinin polis tarafından basılması Fevziye ikinci bir şok yaşatır.
BENİM ADIM GÜLTEPE 2. BÖLÜM 1. FRAGMAN
Televizyongazetesi