Deniz kızı
Bayan Üye
Kanal Dnin bu sezon yayınlanmaya başlayan yeni dizisi Benim Adım Gültepede tehlike çanları çalıyor. Başrollerinde Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz ve Ayça Bingölün oynadığı Benim Adım Gültepe, yayınlanan son bölümüyle reytinglerde düşüş yaşadı. İlk 5 bölümü Çarşamba akşamı 20.00′de yayınlanan dizinin yerine Kanal D yeni dizisi Hayat Yolunda gelmiş, Benim Adım Gültepenin yayın gününün değiştirilmesi planlanmıştı.
Ancak Hayat Yolundanın Benim Adım Gültepeden daha düşük reyting alması ve Benim Adım Gültepe hayranlarının tepkisi üzerine dizi yeniden Çarşamba 20.00′ye alındı. 15 Ekim Çarşamba akşamı bir haftalık aranın ardından yeniden 20.00′de ekrana gelen Benim Adım Gültepe ise reytingte büyük bir şok yaşadı.
2. OLAN DİZİ İLK 10′A ZOR GİREBİLDİ!
5. bölümünde reytinglerde yükselişe geçen ve Totalde Güzel Köylünün ardından 2. olmayı başaran Benim Adım Gültepe, yaşanan belirsizliğin ardından iki hafta sonra yayınlanan 6. bölümüyle ise Totalde 9. ABde ise 5. olabildi. Dizilerin günü ve saatleriyle oynayan Kanal D yönetimi seyirciyi sarmaya ve büyük bir yükselişe geçen iddialı dizisinin de adeta ipini çekmiş oldu. Benim Adım Gültepe önümüzdeki haftalarda yükselişe geçemezse erken final yapabilir.
Televizyongazetesi