o4HF7Jmb13k
H HaDeS Kayıtlı Üye 15 Ara 2013 #4 ---> Benim Adım Elvan Dalton karagümrük' Alıntı: fena Genişletmek için tıkla ... Herkes pisteee...
sEmih Kayıtlı Üye 15 Ara 2013 #5 ---> Benim Adım Elvan Dalton Bu Şarkıyı [MENTION=156636]mavikalem34[/MENTION] İle Karşılıklı Oynayip Dinlemek Vardı
---> Benim Adım Elvan Dalton Bu Şarkıyı [MENTION=156636]mavikalem34[/MENTION] İle Karşılıklı Oynayip Dinlemek Vardı
mavikalem34 Kayıtlı Üye 15 Ara 2013 #6 ---> Benim Adım Elvan Dalton sEmih' Alıntı: Bu Şarkıyı [MENTION=156636]mavikalem34[/MENTION] İle Karşılıklı Oynayip Dinlemek Vardı Genişletmek için tıkla ... Merhaba. Keşke bir dilekte daha bulunsaydınız yahu!. Kalp kalbe ancak bu kadar karşı olabilir. Benimde sizinle aynı anda dinlediğimi görebilirsiniz belki. Ama yakında bu dileğiniz de olur mu olur yani. Ben sizleri gerçekten çok seviyorum. Gönlünüze göre versin mevlamız.
---> Benim Adım Elvan Dalton sEmih' Alıntı: Bu Şarkıyı [MENTION=156636]mavikalem34[/MENTION] İle Karşılıklı Oynayip Dinlemek Vardı Genişletmek için tıkla ... Merhaba. Keşke bir dilekte daha bulunsaydınız yahu!. Kalp kalbe ancak bu kadar karşı olabilir. Benimde sizinle aynı anda dinlediğimi görebilirsiniz belki. Ama yakında bu dileğiniz de olur mu olur yani. Ben sizleri gerçekten çok seviyorum. Gönlünüze göre versin mevlamız.