Kutlama Benim Ablam Güzel ablam Nice Yıllara :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
Biliyorsun ben pek süslü lafları beceremem..
Bu yıl uzağız doğum gününde.. olsun
Seni çok seviyorum sen benim en iyi dostum arkadaşım herşeyimsin.

Bir kız kardese sahip olmak cok farkli bir duygu :deli:

Nese kisacasi saglikli mutlu huzurlu guzel bir omur gecirirsin insallahh kubiyle ve cocuklarinla..
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Telden bu kdar oluyo pcye gecince pasta falan eklerm ..

---> Benim Ablam Güzel ablam Nice Yıllara :)

Allah sağlıkla,sıhhatle,sevdiklerinizle birlikte geçirilicek nice seneler nasip etsin inşallah :)

Sevdiklerinle nice güzel anilara...Tek kiz olmak hic bu kadar dokunmamisti :p .)) Hep mutlu olun insAllah...

Mutlu yillar canim benimmm :)

Sevdiklerinle nice güzel anilara...Tek kiz olmak hic bu kadar dokunmamisti :p .)) Hep mutlu olun insAllah...

Doğum günün kutlu olsun abla sevdiklerinle beraber nice senelerin olsun inşallah :)

Allah sağlıkla,sıhhatle,sevdiklerinizle birlikte geçirilicek nice seneler nasip etsin inşallah :)

Dogum gunun kutlu olsun innocum.

Tesekkurler Arkadaslar :)
Bu sene dogum gunumde resmen bir beklenti icine girdim. Hakkimda konu acildi mi diye..
Facebook ta bile yazan olmamisti :) neden kimse yazmiyor diyordum.
Hatta oyle bir alinganlik yaptimki ...
Neyse

Coook sagolun :)

Biliyorsun ben pek süslü lafları beceremem..
Bu yıl uzağız doğum gününde.. olsun
Seni çok seviyorum sen benim en iyi dostum arkadaşım herşeyimsin.

Bir kız kardese sahip olmak cok farkli bir duygu :deli:

Nese kisacasi saglikli mutlu huzurlu guzel bir omur gecirirsin insallahh kubiyle ve cocuklarinla..

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Telden bu kdar oluyo pcye gecince pasta falan eklerm ..

Gonuller bir olsun canim benm :) :)
Minnoş teyzoş :)

Doğum günün kutlu olsun.Yeni yaşında her şey gönlünce ve hayırlı olur inşallah. :R

Allah sağlıkla,sıhhatle,sevdiklerinizle birlikte geçirilicek nice seneler nasip etsin inşallah ... :)

Delu facede sayfan kapali yazamioz ki ;)

Actim ki heheheh

Doğum günün kutlu olsun canım bebeğin ve eşinle nice mutlu sağlıklı huzurlu seneler geçirirsin inşallah :)

Doğum günün kutlu olsun.Yeni yaşında her şey gönlünce ve hayırlı olur inşallah. :R

Doğum günün kutlu olsun panpa.

Allah sağlıkla,sıhhatle,sevdiklerinizle birlikte geçirilicek nice seneler nasip etsin inşallah ... :)

InnoCence doüum günün kutlu olsun

Guzel temennileriniz icin hepinize coook tesekkur ederim..

İnsallahh :)

Doğum günün kutlu olsun ablacım.Nice sağlıklı , mutlu , güzel , sevinçli , bol kazançlı sevdiklerinle sevenlerinle ailenle kubilay abimle senelere inşAllah :)

Doğum günün kutlu olsun Ayşegül. :)

Eşinle ve doğacak bebeğinizle bir ömür boyu sağlıklı, huzurlu ve mutlu olmanız dileğiyle. :R

Doğum günün kutlu olsun. :)

Doğum günün kutlu olsun ablacım.Nice sağlıklı , mutlu , güzel , sevinçli , bol kazançlı sevdiklerinle sevenlerinle ailenle kubilay abimle senelere inşAllah :)

Doğum günün kutlu olsun Ayşegül. :)

Eşinle ve doğacak bebeğinizle bir ömür boyu sağlıklı, huzurlu ve mutlu olmanız dileğiyle. :R

Cok tesekkur ederim arkadaslar.. İnsallah saglikli bir sekilde hayirlisiyla kucagimiza aliriz. :)

Dogum gunun kutlu olsun :R Insallah Allah dogacak bebeğinide sag salim kucagina almayi nasip eder canim.. cok sevindim senin adina.. ne kadarliksin ? :2449tw.png::2449tw.png:

Kubilay ile beraber nice mutlu senelere kardeşim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri