Beni tanımasanızda Bilin ..

FairytaleG.Bad

Bayan Üye
Merhaba
Siteye üye olalı birkaç gün oluyor
Yani beni pek tanıyanınız yoktur ben zaten kimseyi bilmiyorum..
Herneyse

1.5 senelik ilşkim vardı birkç gün öncesine kadar
Neler yapmadım onun için
Neler feda etmedim

İstediği herşeyi koşulsuz yaptım
Aman o üzülmesin..aman canı yanmasın aman o kızmasın
Bilemiyorum belkide şımardı..belkide fazla yüz verdim

Tabiki kavgalarımız oldu..kimin olmaz ki..bunlar ilişkinin tuzu biberi :)

O benim kadar onu seven birini bulamaz..

Yinede haketdiğimi düşnmüyorum terkedilmeyi ..
ben onu çok sevdim :)

Hala da seviyorum..
Sevmeye devam da edicem bir başkasının olsam dahi ..

Okuduğun için tşk etdim

---> Beni tanımasanızda Bilin ..

bir baskasının oLsam dahi ?

o insanın sucu nedir ?

Bence yanlış bi düşünce tarzı..

Biliyo musun aslında haklısın.ama bende bağımlılık yaptı sanırım..belkide hala sevdiğimden böyle söylüyorumdur

Biliyo musun aslında haklısın.ama bende bağımlılık yaptı sanırım..belkide hala sevdiğimden böyle söylüyorumdur

Bagımlılık Degil

Takıntı Yapiyorsun Bence.

Cünki Başka Birinin Olunca

Hala Onu Sevmek o Sucsuz Günahsız Kişiye Büyük Bi Saygısızlık Olur.

Ve Bunu Ögrenirse Yıkılır.

Bagımlılık Degil

Takıntı Yapiyorsun Bence.

Cünki Başka Birinin Olunca

Hala Onu Sevmek o Sucsuz Günahsız Kişiye Büyük Bi Saygısızlık Olur.

Ve Bunu Ögrenirse Yıkılır.

Evet takarım çünkü ben onun için deli olurken bu şekilde gitmesi yaktı canımı ..saygısızlık ha ? Biraza onların canı yansın bakalım..Benim suçum neydii

Evet takarım çünkü ben onun için deli olurken bu şekilde gitmesi yaktı canımı ..saygısızlık ha ? Biraza onların canı yansın bakalım..Benim suçum neydii

Herkez Böyle Karşı Cinslerine Beni Üzdü Diye Herkezi Üzse , Aldatsa , Kandırsa

güzeLmi oLur Sence ?

sen pek bi yeni,pek bi tazesin..hala kanıyo yaran belli ki.ama inan senin düşündüğün gibi yürümüyo bundan sonrası.seviyosun,lakin verdiği acı kalıyo bi tek yanına..hatta şu anarşik düşüncendeki gibi yanına birini yanaştırsanda aklın onda kalıyo ve yanındakini kırabiliyo,hatta yıkabiliyosun.sende, senin kadar masumların canını yakabiliyosun..sende sana verilen şu acıyı,başkalarına tattırıyorsun.ne gerek !
umarım,fazla üstüne gitmeden atlatırsın..
sağol paylaştığın için..

dieseL'e katıLıyorum biriyLe birLikteyken onu düşünmen sevmen mantıkLımı kendine saygın yoksa bari şuan birLikte oLdugun kişiye oLsun(;

canın yanıyo önüne geçemiyosun. hissettiklerin fazla yeni lakin bunu yenmek için son cümlelerinde sarfettiğin çabayı sergilemesen ya.. yakma başkasının canını.. çok çabuk bulaşıyo.. tadını bildiğin o acıyı paylaşma. paylaşmadığın nadirlerden olsun bu..
sağolasın..

Siz sağolun yorumlarınız için ..Dediğiniz gibi yapacağımdan şüpheniz olmasın arkadaşlar

Zamanla Unutucam ..
caNım bak imzaNda biLe bu waR ..amaN saLLaa madem deqeriNi biLmedii madem bırakıp qitti bırak öyLe kaLsın beNce tabii ( :
hem ba$kasının oLsan biLe sewerim demi$sinn bak i$de bu oLmass !! =D
çok yanLı$ yapaRsın öLe oLursaa..çünKü beLki o ki$i seni çok sewecekk ama seN oNu sewmiosuN oLmuoo i$dee kopuoo bi yeRde ..
eqeR biRiyLe çıkacaksan öNce oNu kaFandan siLmen qeRekiR daha soNraa oLuR kaR$ıdakinin de caNıNı yakMa eMi tatLım ( :

Zamanla Unutucam ..
caNım bak imzaNda biLe bu waR ..amaN saLLaa madem deqeriNi biLmedii madem bırakıp qitti bırak öyLe kaLsın beNce tabii ( :
hem ba$kasının oLsan biLe sewerim demi$sinn bak i$de bu oLmass !! =D
çok yanLı$ yapaRsın öLe oLursaa..çünKü beLki o ki$i seni çok sewecekk ama seN oNu sewmiosuN oLmuoo i$dee kopuoo bi yeRde ..
eqeR biRiyLe çıkacaksan öNce oNu kaFandan siLmen qeRekiR daha soNraa oLuR kaR$ıdakinin de caNıNı yakMa eMi tatLım ( :

seLda.mM doqRu söLüo katıLıoRm (=

Teşekkürler kızlar..evet ama insan öylece kalakaldığı anda doğru düşünemiyo..sanki bi canımı aldılar :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri