Beni Sevebilirmisin Tüm Kalbinle?..

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
1quxr.jpg

Bir sonbahar sabahında sesleniyorum tüm aşklara yeni gelen başlangıçlarasoğuk bir sabah ölü bir vücut gibi yanlızlık. Sıcak olurmu her dokunuş bir ölü uyanırmı taze sabaha baharlara..aşkın acı yüzüne savaş açarcasına her gün yeniden güneş doğarmı ? sabahlara..Beni Sevebilirmisin peki ilk aşk gibi ilk gelen bahar gibi..sevebilirmisin beni söyle ? Mevsim hiç sonbahar olmadan her gün yeniden yeşerebilirmisin..Her gözyaşımı tebessüme çevirebilirmisin..Karanlık gecelerdeki yıldızlar gibi her baktığım noktada parlayabilirmisin.Yoksa korkarmısın gelen sonbaharlardakorurmusun içindeki aşkı kışlardayoksa ilk baharı beklemeden bir daha hiç açmamak üzere dökermisin yaprakları..
Sebebim olurmusun hayata gülmem için? Yapamazmısın yoksa..Beni sevebilirmisin? söz verirmisin yüreğime .Baharı saklı sevgimin.elimden tutup beni dünyanda var edermisin..Beni sevebilirmisin ?sebebin olup duaların olurmuyum? aşk fedakarlık ise yüreğini ortaya koyarmısın? Ben yüreğimi verdim bu aşka ya sen sen sevebilirmisin bambaşka .Öyle büyüki içimde bir sen ol kalbimde.Bir gözlerim olsun gözlerinde.İyi günde olduğu kadar kötü gündede sevebilirmisin beni ? fırtınalarda beraber bir kavuk altına sığınırmıyız. güneşin açışına beraber şahit olurmuyuz ? Gök kuşağının her rengini yaşarmıyız aşkımızda.? beni sevebilirmisin her renkte ? Her şarkıda biz olurmuyuz aşk kokan.
Sensizlik korkusunu bana yaşatmamaya söz verirmisin? Korkum sevgimden ağır basmamalı ?Ben bahse koydum yüreğimi Seni Seveceğim Tüm Kalbimle.. Bahse varmısın benimle? Beni Severmisin Tüm Kalbinle ? İkimizde Kazanalım aşkımızda Bi kazanan bir kaybeden olmasın...Söyle varmısın ? Beni Severmisin Tüm Kalbinle ?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri