Beni Nasıl Bilirsiniz ? - Yeditepe -

Yeditepe

Banned
Yaklaşık 1,5 aydır bu site içerisindeyim . Az çok gözlem yapmışsınızdır .

Olumlu , Olumsuz , Sert , Nazik her düşünceye açığım .

Beni nasıl bilirsiniz ?

---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? - Yeditepe -

Hoş Sohbetli,iyi niyetli Kendini ve ne istedigini bilen hayata farklı açılardan baka bilen birisin benim görüşüm bu Rabbim kalbinin temizligini bozmasın emre...

Forumda beğendiğim ,yazılarını takip ettiğim ender kişilerdensin dostum .
İnsanlara karşı mutedil ve saygılısın . Forumda iyiki tanımışım dediğim kişilerden birisin. İş hayatında başarılar dilerim dostum .

Not:Doğu ve Güneydoğu tatiline bekliyorum :D

İyi birine benziyorsun , biraz da sert çıkışların var :) , Felsefik konuşmaların çok fazla :D açık sözlüsün pat pat söylüyorsun

Son düzenleme:

" Yazmayı seven " biri olarak.

İyi birisin. Kimseye bi zararını görmedim.

bundan sonra aklimdan birsey gecirdigimde direk arkadasinda dua edecegim yada dilek dileyecegim. :)
2 de 2 oldu...

yeditepe...

bazi konularda anlasamadigimiz asikar, fikir ayriliklarimiz var ki buda normaldir. Eger insanlar cesit cesit yaratilmissa herkesin ayni dusunmesi mumkun degil.

Yeditepe, durusu ile, sitedeki ciddiyeti ile (yani alayci bir tavri olmamasiyla) yorumlari ile (belkide inanmayacak) ama saygi duydugum bir insan.
ciddiyeti bile saygi duymama yeter.

Ozellikle turkceye olan duskunlugu ve bunu yorumlarina yansitmasini taktir ediyorum.
Kisilik olarak begendigim, saygi duydugum birisi...
durust, ciddi oldugunu ve laylaylom olmadigini dusunuyorum.
Forumda surekli gormek istedigim karsi fikir olsa bile yorumlarini severek okudugum kisin.

( bu arada aciklama yapmistim ama okuyup okumadigini bilmedigimden yaziyorum)
ben sana ''koyun'' diye hitap etmedim. ''endiselenebilir miyim?'' diye yazmak istedim telefonun t9 sozlugu koyun bulmus (vakit SKINTIM oldugundan yazdiklarimi cogu zaman kontrol etmeden gonderiyorum)...

ciddi, açıksözlü, uzun yazılar yazan ( bu yönün bana benziyor) , agırbaşlı beylerden birisin..umarım sorunlarını çözer forumda daha hoş vakit geçirirsin

Hoş Sohbetli,iyi niyetli Kendini ve ne istedigini bilen hayata farklı açılardan baka bilen birisin benim görüşüm bu Rabbim kalbinin temizligini bozmasın emre...

Senin gibi cana yakın , samimi ve içten insanlar olunca , haliyle naziklik ortaya çıkıyor düşüncelerin için teşekkür ederim :)

Forumda beğendiğim ,yazılarını takip ettiğim ender kişilerdensin dostum .
İnsanlara karşı mutedil ve saygılısın . Forumda iyiki tanımışım dediğim kişilerden birisin. İş hayatında başarılar dilerim dostum .

Not:Doğu ve Güneydoğu tatiline bekliyorum :D

Paşa'm biliyorsun ki bende senin düşüncelerine hayranım . Efendiliğin ise bir çok kişide barınmayan takdiren şayan bir konu . Bunun yanında saygı ve saygınlığında ön planda geliyor . Biliyorsun ki her şey karşılıklı ama insan kendine yakın hissettikleriyle her zaman daha iyi ahbap olurmuş . Eyvallah Paşa'm bende seni iyi ki tanımışım . Gelicem gelicem . Şimdi araya sıkıntılar girdi de gelicem oraya doğru :)

İyi birine benziyorsun , biraz da sert çıkışların var :) , Felsefik konuşmaların çok fazla :D zçık sözlüsün pat pat söylüyorsun

İyilikle kötülük arasında bir yerlerdeyim ben . Bazen iyi oluyorum bazen kötü . Sinirli kısmına gelince evet haklısın Sinirliyim . Bunu daha öncede belirtmiştin . Sinirle beraber Sertliklerde ortaya çıkıyor . Fair Play'ı aşmıyorumdur umarım . Felsefeyle uzaktan yakında ilgilenmiyorum ama bir Karl Marx olmaz Yeditepe'den :) . Açık sözlülüğü ve dobralığı ailemden öğrendim . Düşüncelerini her koşulda dile getirebilmeli insan . Yüzüne gülüpte arkadan oynamak yerine , yüzüne oynamak daha erdemli geliyor bana .

" Yazmayı seven " biri olarak.

İyi birisin. Kimseye bi zararını görmedim.

Vardır elbet kusurlu taraflarım , görülüyordur onlarda illaki . Kendimi hiç bir zaman Mükemmeliyetçi sınıfına sokmadım ama iyi bakan iyi görürmüş teşekkür ederim Mastor .

bundan sonra aklimdan birsey gecirdigimde direk arkadasinda dua edecegim yada dilek dileyecegim. :)
2 de 2 oldu...

yeditepe...

bazi konularda anlasamadigimiz asikar, fikir ayriliklarimiz var ki buda normaldir. Eger insanlar cesit cesit yaratilmissa herkesin ayni dusunmesi mumkun degil.

Yeditepe, durusu ile, sitedeki ciddiyeti ile (yani alayci bir tavri olmamasiyla) yorumlari ile (belkide inanmayacak) ama saygi duydugum bir insan.
ciddiyeti bile saygi duymama yeter.

Ozellikle turkceye olan duskunlugu ve bunu yorumlarina yansitmasini taktir ediyorum.
Kisilik olarak begendigim, saygi duydugum birisi...
durust, ciddi oldugunu ve laylaylom olmadigini dusunuyorum.
Forumda surekli gormek istedigim karsi fikir olsa bile yorumlarini severek okudugum kisin.

( bu arada aciklama yapmistim ama okuyup okumadigini bilmedigimden yaziyorum)
ben sana ''koyun'' diye hitap etmedim. ''endiselenebilir miyim?'' diye yazmak istedim telefonun t9 sozlugu koyun bulmus (vakit SKINTIM oldugundan yazdiklarimi cogu zaman kontrol etmeden gonderiyorum)...

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim yeşil83 . Arada olur öyle yanlış anlaşılmalar . Tartışma anında , konunun hiddetiyle cümlelerde yanlış anlaşılır ama gerekli açıklamayı dile getirmiştin zaten . Konuyu orada kapattım ben . Ne oldu da tartışma çıktı onu bile hatırlamıyorum :)

ciddi, açıksözlü, uzun yazılar yazan ( bu yönün bana benziyor) , agırbaşlı beylerden birisin..umarım sorunlarını çözer forumda daha hoş vakit geçirirsin

Sorunlar ancak konuşa konuşa çözülebilir 'hayaL . Üstü kapatılarak yada alttan alarak sorunları ancak ileriki bir tarihe erteler insan . Mahkeme değiliz neticede konuşarak çözebiliriz . Ne birisi Hakim ne de birisi Suçlu .

Son bir kaç haftadır Ciddisin kelimesini duyuyorum . Daha önceleri yakıştırmamıştım kendime hiç , Laylaylom havasından da solumamıştım . Kendi halinde biriyim işte . Uzun uzun yazınca rahatlığa kavuşuyorum ben .

Yorumlar için yüreklerinize sağlık .

İyilikle kötülük arasında bir yerlerdeyim ben . Bazen iyi oluyorum bazen kötü . Sinirli kısmına gelince evet haklısın Sinirliyim . Bunu daha öncede belirtmiştin . Sinirle beraber Sertliklerde ortaya çıkıyor . Fair Play'ı aşmıyorumdur umarım . Felsefeyle uzaktan yakında ilgilenmiyorum ama bir Karl Marx olmaz Yeditepe'den . Açık sözlülüğü ve dobralığı ailemden öğrendim . Düşüncelerini her koşulda dile getirebilmeli insan . Yüzüne gülüpte arkadan oynamak yerine yüzüne oynamak daha erdemli geliyor bana .

+ Mikser Diyorsun Bana Üstelik hıhh

haklısın...o yüzden de konuşa konuşa çözecegiz Yeditepe...onun için buradayız...Ciddisin derken asık yüzlü sıkıcı ciddi insanlardan bahsetmedim...mesafeli, insanlara gerektigi kadar yaklaşan birisin demek istedim bunuda açıklamış olayım...Yazdıklarınızı takip ediyorum yazmak benide rahatlatır cogu zaman...aramızdaki tek fark sen yazdıklarını paylaşıyorsun ben paylaşmıyorum

iyi akşamlar dilerim...

+ Mikser Diyorsun Bana Üstelik hıhh

Ama miksersin doğruya doğru :) Çok Amaçlı Mutfak Robotu olarakta değiştirebilirim istersen :)

haklısın...o yüzden de konuşa konuşa çözecegiz Yeditepe...onun için buradayız...Ciddisin derken asık yüzlü sıkıcı ciddi insanlardan bahsetmedim...mesafeli, insanlara gerektigi kadar yaklaşan birisin demek istedim bunuda açıklamış olayım...Yazdıklarınızı takip ediyorum yazmak benide rahatlatır cogu zaman...aramızdaki tek fark sen yazdıklarını paylaşıyorsun ben paylaşmıyorum

iyi akşamlar dilerim...

Ne demek istediğini gayet iyi anladım . Açıklama için teşekkür ederim . Paylaşılanlardan çok paylaşılmayanlar daha fazla ama 'hayaL . En azından ufak ufak paylaşsaydın yazdıklarını birazda senin alemine dalar giderdik .

İyi akşamlar - Keyifli Forumlar .

Seni çok tanımıyorum gerci hiç tanımıyorum ama ; tok laflı biri oldugunun analizini etmiş durumdayım (;

Seni çok tanımıyorum gerci hiç tanımıyorum ama ; tok laflı biri oldugunun analizini etmiş durumdayım (;

Tok laftan ziyade , Çekinmeden söz söyleyen desek daha doğru olur . Netice itibariyle yakın arkadaşlarımın bana gönül koymasını istemem ama onları da göz göre göre uçuruma sürüklemem .

Hatır ve gönüle eyvallahım vardır :) Çizdiğin grafikte azıcık sapma olsa bile , genel itibariyle doğru tespitler :)

Tok laftan ziyade , Çekinmeden söz söyleyen desek daha doğru olur . Netice itibariyle yakın arkadaşlarımın bana gönül koymasını istemem ama onları da göz göre göre uçuruma sürüklemem .

Hatır ve gönüle eyvallahım vardır :) Çizdiğin grafikte azıcık sapma olsa bile , genel itibariyle doğru tespitler :)

Tespitim dolaylı yollardan dogru olsada ; kabul etmen güzel (;

Fazla muhabbetimiz olmadı ama gözlemlediğim kadarıyla paylaşım yapmayı seven, açık sözlü, rahat, özgüveni olan, karakterli, düşünceli, duyarlı bir kişiliksin.. bir de duygusalsın sanki.. :) ve renktaşımsın :) ben sevdim seni.. değer vermeyi biliyorsun.. değer görmeyi de hak ediyorsun... kısacası iyiki aramızdasın.. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri