Hoş Sohbetli,iyi niyetli Kendini ve ne istedigini bilen hayata farklı açılardan baka bilen birisin benim görüşüm bu Rabbim kalbinin temizligini bozmasın emre...
Forumda beğendiğim ,yazılarını takip ettiğim ender kişilerdensin dostum .
İnsanlara karşı mutedil ve saygılısın . Forumda iyiki tanımışım dediğim kişilerden birisin. İş hayatında başarılar dilerim dostum .
Notoğu ve Güneydoğu tatiline bekliyorum
İyi birine benziyorsun , biraz da sert çıkışların var , Felsefik konuşmaların çok fazla zçık sözlüsün pat pat söylüyorsun
" Yazmayı seven " biri olarak.
İyi birisin. Kimseye bi zararını görmedim.
bundan sonra aklimdan birsey gecirdigimde direk arkadasinda dua edecegim yada dilek dileyecegim.
2 de 2 oldu...
yeditepe...
bazi konularda anlasamadigimiz asikar, fikir ayriliklarimiz var ki buda normaldir. Eger insanlar cesit cesit yaratilmissa herkesin ayni dusunmesi mumkun degil.
Yeditepe, durusu ile, sitedeki ciddiyeti ile (yani alayci bir tavri olmamasiyla) yorumlari ile (belkide inanmayacak) ama saygi duydugum bir insan.
ciddiyeti bile saygi duymama yeter.
Ozellikle turkceye olan duskunlugu ve bunu yorumlarina yansitmasini taktir ediyorum.
Kisilik olarak begendigim, saygi duydugum birisi...
durust, ciddi oldugunu ve laylaylom olmadigini dusunuyorum.
Forumda surekli gormek istedigim karsi fikir olsa bile yorumlarini severek okudugum kisin.
( bu arada aciklama yapmistim ama okuyup okumadigini bilmedigimden yaziyorum)
ben sana ''koyun'' diye hitap etmedim. ''endiselenebilir miyim?'' diye yazmak istedim telefonun t9 sozlugu koyun bulmus (vakit SKINTIM oldugundan yazdiklarimi cogu zaman kontrol etmeden gonderiyorum)...
ciddi, açıksözlü, uzun yazılar yazan ( bu yönün bana benziyor) , agırbaşlı beylerden birisin..umarım sorunlarını çözer forumda daha hoş vakit geçirirsin
İyilikle kötülük arasında bir yerlerdeyim ben . Bazen iyi oluyorum bazen kötü . Sinirli kısmına gelince evet haklısın Sinirliyim . Bunu daha öncede belirtmiştin . Sinirle beraber Sertliklerde ortaya çıkıyor . Fair Play'ı aşmıyorumdur umarım . Felsefeyle uzaktan yakında ilgilenmiyorum ama bir Karl Marx olmaz Yeditepe'den . Açık sözlülüğü ve dobralığı ailemden öğrendim . Düşüncelerini her koşulda dile getirebilmeli insan . Yüzüne gülüpte arkadan oynamak yerine yüzüne oynamak daha erdemli geliyor bana .
+ Mikser Diyorsun Bana Üstelik hıhh
haklısın...o yüzden de konuşa konuşa çözecegiz Yeditepe...onun için buradayız...Ciddisin derken asık yüzlü sıkıcı ciddi insanlardan bahsetmedim...mesafeli, insanlara gerektigi kadar yaklaşan birisin demek istedim bunuda açıklamış olayım...Yazdıklarınızı takip ediyorum yazmak benide rahatlatır cogu zaman...aramızdaki tek fark sen yazdıklarını paylaşıyorsun ben paylaşmıyorum
iyi akşamlar dilerim...
Ama miksersin doğruya doğru Çok Amaçlı Mutfak Robotu olarakta değiştirebilirim istersen
Seni çok tanımıyorum gerci hiç tanımıyorum ama ; tok laflı biri oldugunun analizini etmiş durumdayım (;
Konuya değinmişken neden öyle söylediğini öğrenebilir miyim ? Ortalığı mı Karıştırıyorum
Forumu Sohbet Alanına çeviriyorsun Asıl buradan çıktı zaten bu kelime de gönül koyduysan Innection falan derim yani
Tok laftan ziyade , Çekinmeden söz söyleyen desek daha doğru olur . Netice itibariyle yakın arkadaşlarımın bana gönül koymasını istemem ama onları da göz göre göre uçuruma sürüklemem .
Hatır ve gönüle eyvallahım vardır Çizdiğin grafikte azıcık sapma olsa bile , genel itibariyle doğru tespitler
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.