Beni Nasıl Bilirsiniz ? ''unspoken''

_JOK3R_

Kayıtlı Üye
ben nasıl biliniyorum merak ettim, saygı çerçevesinde her görüşe açığım :35:

---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? ''unspoken''

ahhhh baska birsey dileseymissim olacakmis demekki, diyeceksin ki bu konuyla alakasi ne ''bosver'' :)
kalbimin hep kirli olduguna inanirdim ama birazicicikta olsa temizmis demekki, ha gecen gun omo ile yikadim ondandir :)

neyse...

dur nikini duzgun yazayimda sinirlendirmeyeyim :)
unspoken ( ne diye turkce nikler kullanmazsiniz ki sanki) :)

unspoken, neseli, sevimli zeka oyunlari seven bir arkadas.
politikada hem fikir olmadigim ama saygi duydugum sohbette eglendiren bir arkadas (kardes)

iyiki forumda var diyebilecegim birisi :)

ahhhh baska birsey dileseymissim olacakmis demekki, diyeceksin ki bu konuyla alakasi ne ''bosver'' :)
kalbimin hep kirli olduguna inanirdim ama birazicicikta olsa temizmis demekki, ha gecen gun omo ile yikadim ondandir :)

neyse...

dur nikini duzgun yazayimda sinirlendirmeyeyim :)
unspoken ( ne diye turkce nikler kullanmazsiniz ki sanki) :)

unspoken, neseli, sevimli zeka oyunlari seven bir arkadas.
politikada hem fikir olmadigim ama saygi duydugum sohbette eglendiren bir arkadas (kardes)

iyiki forumda var diyebilecegim birisi :)

Allah'ın sevgili kuluymuşsun bak istediğin olmuş, bide kalbim kirli falan diye mütevazilik yapman aslında senin ne kadar pırlanta gibi bir insan olduğunun göstergesidir :)
nick konusuna gelince aslında bu nick'in bende bir geçmişi var, o mevzulara girmek istemiyorum şimdi ondan kaynaklı bir şey :)
evet zeka oyunlarına karşı bir ilgim var, bir şeyi bulmaya çalışmak ona kafa patlatmak çok hoşuma gidiyor. bundan dolayıda matematik olsun, geometri olsun bu dersleri her zaman çok sevmişimdir :) siyaset konusuna gelince çok agresifsin senle tartışmaya korkuyorum :)

yok be! yaziyi okuyunca oyle geliyordur (tamam ben normal hayattada biraz agresifimdir ama).. degilim yani kirmamaya calisiyorum :) kirmak istemem...

:)
hernekadar beceremesemde benimde zeka oyunlarina karsi ilgim var ama beceremiyorum

yok be! yaziyi okuyunca oyle geliyordur (tamam ben normal hayattada biraz agresifimdir ama).. degilim yani kirmamaya calisiyorum :) kirmak istemem...

hernekadar beceremesemde benimde zeka oyunlarina karsi ilgim var ama beceremiyorum

kolay kolay kırılmam ben camdan yapılmadım merak etme :)

uğraşmak, hiç denememekten iyidir. İnsanın zekasını geliştirir :p

sadece senin icin degil yani...

haklsin, mesela bir sitede roportaj yapiyordum uyelere, ilk yaptigim roportajda hic soru aklima gelmiyordu,sorulari internetten bulmaya calisiyordum ama sora sora soru sorma yetegine sahip oldum. roportaj yapmak bana cok sey kazandirmisti, pratik birseyler uretmesini ogrenmistim ama o siteden ayrildigimdan beri yapmadigim icin tekrar paslandim :) hatta sitemiz unlulerlede roportaj yapiyordu sorularini ben hazirliyordum. zevkli birseydi roportaj yapmak :)

bende bu konularda pek bir tecrübesizim, o yüzden sıkıntı yapma :D

Çoooook fena birisi olarak biliyorum. :pp

Benim bilipte seninde bildiğin ama içerik açısından benim bilipte senin bilmediğin bir şeyse nolcek :scratch:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri