Beni Nasıl Bilirsiniz ? SuqArbOy

---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? SuqArbOy

Çok yakından tanıdığım biri değilsin ama sohbetin gerçekten güzel inkar edemem .

Sempatik , konuşkan , genellikle güler yüzlüsün .
Özgüven sahibisin bu çok iyi bişey ama fazlası biraz küstahlığa kaçıyor :) Ama bundan şikayetçi olduğunu sanmıyorum bence seni sen yapan özelliklerden biri olduğunu düşünüyosun :D

Çok çapkınsın kolaylıkla bi çok kızı tavlayabilirsin tatlı dillisin :D

Kafana pek bişey takmayı sevmiyosun umursamazsın belki de umursuyosun ama dışardaki insanlara çaktırmıyosun .

Bazen uçuk kaçık deli dolu bazen durgun sessiz oluyosun tıpkı şu sıralar olduğu gibi :)

Neyse benden bu kadar şimdilik sonra belki uğrarım yine :)

Çok yakından tanıdığım biri değilsin ama sohbetin gerçekten güzel inkar edemem .

Özgüven sahibisin bu çok iyi bişey ama fazlası biraz küstahlığa kaçıyor :) Ama bundan şikayetçi olduğunu sanmıyorum bence seni sen yapan özelliklerden biri olduğunu düşünüyosun :D

Kafana pek bişey takmayı sevmiyosun umursamazsın belki de umursuyosun ama dışardaki insanlara çaktırmıyosun .

Bazen uçuk kaçık deli dolu bazen durgun sessiz oluyosun tıpkı şu sıralar olduğu gibi :)

Sanal dısında mı tanısıyoruz seninle ? :)

) Çok fazla tanışmasakda seviyorum ben seni...canayakın, güler yüzlü, sevimli, hoş sohbeti olan birisin...ilk gördügümde de sıcak gelmiştin bana...Kalbi temiz sayılı kişilerden oldugunu hissediyorum daha cok tanıdıgımda mutlaka konuya eklemeler yaparım)

Nasıl bu noktaya geldik bilmiyorum ama iyi ki de geldik :)

Uzun zamandır bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum .

Seninle uzun zamandır unuttuğum duygular tekrar gün yüzüne çıktı öncelikle bunun için teşekkür ederim sana :)

Benim hiç inancım olmasa da sen benden hiç vazgeçmedin hep savaştın ve sonunda kalbimi kazandın

Hayatımda olduğun için çok ama çok mutluyum iyi ki varsın canım .

Nasıl bu noktaya geldik bilmiyorum ama iyi ki de geldik :)

Uzun zamandır bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum .

Seninle uzun zamandır unuttuğum duygular tekrar gün yüzüne çıktı öncelikle bunun için teşekkür ederim sana :)

Benim hiç inancım olmasa da sen benden hiç vazgeçmedin hep savaştın ve sonunda kalbimi kazandın

Hayatımda olduğun için çok ama çok mutluyum iyi ki varsın canım .

Dicek bisey bulamadım cok tesekkür ederim :) böyle forumdan falan pek sevmem bu tür konusmaları ama Seni cok Seviyorum..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri